Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Projekat WISE SEE
  • 18.01.2018. 20:00

Održiva energija: Istraživanje za poljoprivrednice

Poljoprivrednice, učestvujte u istraživanju popunjavanjem upitnika na zvaničnom sajtu projekta WISE SEE.

Foto: WISE SEE
  • 224
  • 8
  • 0

Projekat WISE SEE (Women in Sustainable Energy South-East Europe) ispituje ulogu, stavove i položaj žena u Srbiji koje se bave održivom energetikom, klimatskim promenama i zaštitom životne sredine.

Kroz onlajn istraživanje, koje traje do 31. januara, projekat treba da istraži socioekonomski položaj žena koje se bave poljoprivredom, oceni njihovu informisanost o potrošnji energije, procenat korišćenja pametnih, energetski i ekološki efikasnijih rešenja, ali i da sazna koliko su upućene u mogućnosti za subvencionisanje i kreditiranje, kakva su im dosadašnja iskustva i da li su kao žene u poljoprivredi imale neke olakšice prilikom podizanja kredita.

Upitnik možete da popunite na zvaničnom sajtu projekta www.wisesee.org

Dobijeni rezultati biće osnova za formiranje programa podrške i osnaživanja poljoprivrednica i preduzetnica, kroz set radionica, predavanja i drugih vidova edukacije u narednim fazama projekta.

Projekat sprovodi organizacija civilnog društva Centar za promociju održivog razvoja (CPOR) u partnerstvu sa Švajcarskom kancelarijom za saradnju (Swiss Cooperation Office - SECO).

Foto: WISE SEE


Tagovi

WISE SEE Žene Poljoprivreda Istraživanje Upitnik


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Magnolija u Beogradu, na putu za pijacu Vidikovac 😃