Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • NIS
  • 22.05.2022. 19:00

NIS: Kako do jeftinijeg goriva i popusta na maziva?

Agro Blue karticom, za iznose od 6.000 dinara i više moguće je odloženo plaćanje do šest meseci, a AgroGrandPrix karticom od šest do 12 meseci bez kamate, na svim NIS Petrol i Gazprom maloprodajnim objektima.

Foto: Julijana Kuzmić
  • 6.307
  • 350
  • 0

U vremenu galopirajućih cena goriva i drugih energenata, svaki popust ili pogodnost u ostvarivanju niže cene naftnih derivata proizvođačima jako znači. Na 89. Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, Naftna industrija Srbije (NIS) predstavila je svoje Agro kartice u saradnji sa Credit Agricole bankom, koje poljoprivrednicima omogućavaju jeftinije mašinske radove na njivi.

"Poznato je da je Uredbom Vlade cena evrodizela za poljoprivrednike sa našom Agro karticom za sva registrovana poljoprivredna gazdinstva 179 dinara za litar. I to je i dalje na snazi i najveća pogodnost. Pored toga, imaju i regularne popuste za G (dži) derivate, za bolja goriva, maksimalno 5,5 dinara po litru", predstavio je osnovnu ponudu teritorijalni menadžer Mladen Krstić ispred NIS kompanije.

Dizel za poljoprivrednike do daljeg 179 dinara, čeka se tumačenje Brisela?

"Svakom poljoprivredniku je važno da ostvari što bolju cenu za što kvalitetnije gorivo, tako da je itekako veće interesovanje za naše kartice, od donošenja pomenute Uredbe. A, konkurencija ne može da da takvu ponudu."

Popusti privlače poljoprivrednike

Pored toga, Agro Blue karticom, za iznose od 6.000 dinara i više moguće je odloženo plaćanje do šest meseci i AgroGrandPrix karticom od šest do 12 meseci bez kamate, na svim NIS Petrol i Gazprom maloprodajnim objektima.

Veliko interesovanje za Agro kartice

"Uz Agro karticu imamo popust i na ostalu robu, 20 odsto na tople napitke - kafe, 15 odsto na određene Nisotec artikle odnosno maziva i 10 dinara po kilogramu na boce za domaćinstvo", kaže Krstić i dodaje da već posle dva dana Sajma imaju dosta zahteva za izradu kartice za nove korisnike.

Kako dalje kaže, NIS se trudi da izađe u susret poljoprivrednim proizvođačima sa novim pogodnostima, što dokazuje da ova kompanija vidi potencijal u poljoprivredi i da time podstiče njen razvoj.

"Kada isteknu sve Uredbe onda ćemo videti sa kojom ponudom ćemo izaći dalje na tržište."


Tagovi

Gorivo NIS Naftni derivati Agro kartice Mladen Krstić


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner