Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Najbolji u Agrobiznisu
  • 17.05.2019. 12:00
  • Novi Sad

Najbolji u Agrobiznisu - Agroklub drugu godinu zaredom odneo nagradu za medijski doprinos

Informacioni sistem u poljoprivredi Agroklub dobitnik je još jednog priznanja - ovogodišnje nagrade Novosadskog sajma za medijski doprinos - Najbolji u Agrobiznisu. To je već druga godina zaredom kako ovaj internet portal odnosi pehar sa Večeri šampiona najvećeg regionalnog poljoprivrednog sajma.

Foto: Novosadski sajam
  • 326
  • 15
  • 0

Ovogodišnji, 86. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu još je jednom ostvario svoju misiju i poljoprivrednicima na jednom mestu ponudio najnovije tehnologije i koncepte vodećih brendova sektora proizvodnje hrane.

Ova manifestacija, vodeća u regiji, ne samo da okuplja najveća preduzeća iz agrara nego i već tradicionalno, posebnim priznanjima, ukazuje na najbolje što ovaj sektor može ponuditi.

Agroklubu - Najbolji u agrobiznisu - Nagrada za medijski doprinos

Upravo je tim povodom u kongresnom centru Master Novosadskog sajma, predposlednjeg dana manifestacije, održana svečanost Veče šampiona. Tako je najboljim preduzetnicima iskazana čast i odato priznanje za ostvarene rezultate u proteklom razdoblju - nagrađeni su najbolji po izboru ove sajamske kuće.

Jedno od priznanja ostaje u Novom Sadu, jer je nagradu Najbolji u agrobiznisu i ove godine poneo Agroklub - za medijski doprinos agrobiznisu. Ovaj onlajn medijski servis u poljoprivredi od 2015. godine posluje u Srbiji gde ima sedište u Novom Sadu, a ovo je druga godina zaredom kako odnosi pehar pobednika.

Od kvaliteta informacije zavisi razvoj agrara

U ime Agrokluba priznanje je primila Verica Matić, koordinator Agrokluba za Srbiju, koja je tim povodom i izjavila: "Velika čast i obaveza je primiti nagradu od struke, to nam potvrđuje da smo na dobrom putu. Zadovoljstvo je raditi na razvoju servisa koji svakog dana pomaže proizvođačima hrane. I baš zato nastavljamo da radimo ono u čemu smo najbolji. Informisanju sela i poljoprivrednika.“

Misija Agrokluba je omogućiti poljoprivrednicima potrebne informacije putem internet platforme i zato stavljaju naglasak na njihov kvalitet:

"Na temelju informacija donosimo odluke", kaže Matić i dodaje kako je upravo zato važno da one budu proverene, korisne i tačne - što je poseban izazov u današnje vreme inflacije kvaliteta medijskih sadržaja.

"Verujem da je čitavom društvu važno da donesemo što kvalitetnije odluke jer bez njih nema bolje budućnosti našeg sela, a ni kvalitetne hrane", dodala je Slađana Aničić, urednica portala primajući čestitke od organizatora.

Agroklub je već više od 10 godina dominantan specijalizovan pružalac usluga informisanja ruralnih prostora putem interneta u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Upravo zato se može reći da je ovo priznanje na neki način i potvrda tržišne pozicije, a kada se govori o njihovom medijskom uticaju u digitalnom prostoru regije i sektora.


Tagovi

Agroklub Novosadski sajam Poljoprivredni sajam Veče šampiona Verica Matić Slađana Aničić


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U jednoj predškolskoj ustanovi u Knjaževcu