Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • LEMKEN
  • 10.09.2019. 14:00

LEMKEN ima u ponudi i SULKY rasipače mineralnog đubriva u plavoj boji!

Novi rasipači mineralnog đubriva zadovoljavaju najstrože zahteve u pogledu preciznosti primene i ekonomičnosti.

Foto: LEMKEN
  • 455
  • 19
  • 0

Nikol Lemken i Džulijen Burel najavili su komercijalno partnerstvo između svojih kompanija neposredno uoči Agritechnice 2019. LEMKEN će od novembra proširiti svoj asortiman proizvoda i ponuditi SULKY rasipače mineralnog đubriva u plavoj boji.

Asortiman proizvoda obuhvata tri serije sa ukupno pet modela koje će maloprodajni partneri LEMKEN-a distribuirati u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, zemljama Beneluksa, Irskoj, Velikoj Britaniji i Poljskoj.

Tri serije: Spica, Tauri i Polaris dolaze sa zapreminama rezervoara od 900 do 4.000 litara i širokim rasponom kontrolnih opcija upravljanja, od osnovne verzije do 100% ISOBUS-a. Novi rasipači mineralnog đubriva zadovoljavaju najstrože zahteve u pogledu preciznosti primene i ekonomičnosti. Lake mogućnosti podešavanja garantuju da se mineralno đubrivo primenjuje precizno i ekonomično. Rasipači mineralnog đubriva LEMKEN su visokokvalitetni proizvodi koji optimalno nadopunjuju postojeći portfolio proizvoda kompanije u pogledu obrade zemljišta.

vf
Asortiman proizvoda obuhvata tri serije sa ukupno pet modela (foto: LEMKEN)

Dele isti cilj - razvoj inovativne tehnologije

LEMKEN i SULKY imaju za cilj snažno partnerstvo s brojnim prednostima. Dok je LEMKEN u mogućnosti da značajno poveća tržišnu važnost ovim novim segmentom proizvoda, SULKY postiže pouzdano iskorišćenje svojih proizvodnih pogona. Ovo su važni faktori za obe kompanije, ako žele da ostanu jake i nezavisne, a istovremeno da pruže dodatnu vrednost specijalizovanim distributerima i poljoprivrednicima.

SULKY je porodična kopmanija kao i LEMKEN, dele iste vrednosti i ciljeve. Poslovni fokus obe kompanije zasniva se na razvoju inovativne tehnologije koja je snažno usklađena s trenutnim potrebama poljoprivrednika.

vd
Novi rasipači mineralnog đubriva zadovoljavaju najstrože zahteve u pogledu preciznosti primene i ekonomičnosti (foto: LEMKEN)

"Veoma smo srećni zbog ove saradnje i uvereni smo da će ona omogućiti još bolju podršku našim kupcima. Optimalno usklađeni procesi, od setve do đubrenja, daju jasne ekonomske i poljoprivredne koristi poljoprivrednicima. Štaviše, poljoprivrednici se u svakom trenutku mogu pouzdati u sveobuhvatnu i izvanrednu uslugu kompanije LEMKEN", rekla je Nikol Lemken.


Tagovi

SULKY LEMKEN Rasipači mineralnog đubriva Saradnja


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Bulevar Jovana Dučića 2, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 69 780 345, e-mail: slavkovic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta