Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Inter-Agrar Srb d.o.o
  • 07.04.2017. 18:30

Inter-Agrar servisna radionica na Čeneju!

Kompanija Inter-Agrar Srb, upriličila je na Čeneju druženje sa partnerima povodom otvaranja nove servisne radionice u kojoj će poljoprivrednici moći da servisiraju svoje mašine.

  • 4.520
  • 188
  • 0

Kompanija Inter-Agrar Srb, upriličila je na Čeneju druženje sa partnerima povodom otvaranja nove servisne radionice u kojoj će poljoprivrednici moći da servisiraju svoje mašine.

Direktor kompanije Marko Stojanović se prisutnima zahvalio ispred Inter-Agrara kao i Fendt kompanije i tom prilikom rekao: "Poznato je da prodaja bez postprodajne podrške nema svrhu. Proizvodi koje mi prodajemo su sofisticirani i oni traže odgovarajuću podršku i mislim da smo uz konsultaciju sa našim partnerima iz Nemačke, firmom Fendt napravili pravi izbor sagradivši jedan ovakav objekat."

Ispod teksta pogledajte foto galeriju i atmosferu sa samog događaja!

Kako su rekli iz Inter-Agrara objekat za servisiranje mehanizacije je napravljen sa ciljem da izađu u susret svojim korisnicima, sa željom da ga što manje koriste. Opet sa druge strane poljoprivrednici će na jednom mestu imati uslugu na visokom nivou uz kvalitetno obučene ljude spremne da im u svakom momentu odgovore na izazove koji se javljaju u eksploataciji mašina.

Valtra

O nastupu na predstojećem Poljoprivrednom sajmu, pored najave noviteta Stojanović je rekao da će biti izložen traktor serije 1000, koji je prošle godine bio najava na sajmu i koji se po svojim tehničko-tehnološkim rešenjima razlikuje od svih ostalih traktora na tržištu uopšte - Fendt 1050 Vario, čije prve modele su prodali i već su u upotrebi.

O kompaniji Inter-Agrar

Kompanija Inter-Agrar Srb d.o.o. Čenej, je prisutna na novosadskom sajmu od 2009. godine kada je i osnovana. Proizvodni program koji nude veoma je širok, a čine ga lideri kvaliteta svetskog tržišta.

Kao ovlašćeni distributer, uvoznik i serviser, ova kompanija je preuzela kompletnu brigu o plasmanu poljoprivredne mehanizacije na domaćem tržištu, kao i njeno servisiranje i snabdevanje originalnim rezervnim delovima. Već sedmu godinu uspešno zastupaju sledeće brendove: Fendt, Valtra, Amazone, Farmtech, Strautmann, Fella i Irrifrance. Takođe, u ponudi su i proizvodi kompanija Geringhoff, Grasdorf, Ziegler, Nardi, Cressoni, a od ove godine u ponudu su uvrstili i proizvode za obradu i pripremu zemljišta mađarskog proizvođača Framset.

Za više informacija o samim karakteristikama svih modela traktora i priključne mehanizacije, obratite se stručnom timu Inter-Agrara na jedan od dole navedenih kontakata!


Foto prilog


Tagovi

Inter-Agrar FENDT Marko Stojanović Servisna radionica Fendt 1050 Vario Valtra Amazone


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

Inter-Agrar Srb d.o.o

Međunarodni put 165, Čenej, 21233 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 21 221 4939, e-mail: info@inter-agrar.com web: http://www.inter-agrar.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Seljačka vranjska metla za metenje dvorišta.