Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hamag-Bicro
  • 26.08.2019. 07:30
  • Osječko-baranjska, Antunovac

Info radionica: EU fondovi – prilike i mogućnosti za poduzetnike

U okviru ove radionice poduzetnicima će biti predstavljene sve mogućnosti financiranja i podrške u poslovanju koje poduzetnicima pruža Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Foto: Depositphotos/Tui-PhotoEngineer
  • 285
  • 37
  • 0

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva na informativnu radionicu EU fondovi – prilike i mogućnosti za poduzetnike u okviru koje će poduzetnicima biti predstavljene sve mogućnosti financiranja i podrške u poslovanju koje poduzetnicima pruža HAMAG-BICRO, s naglaskom na mogućnostima financiranja sredstvima iz EU fondova. Radionica će se održati u srijedu, 4. rujna 2019. u Antunovcu (Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac, Gospodarska zona Antunovac 23). 

Između ostaloga, bit će govora o podršci poduzetnicima u Slavoniji putem Mreže poduzetničkih potpornih institucija, a sudionici će moći saznati koji su otvoreni pozivi i pozivi u najavi, kako pripremiti projektnu prijavu i koji su procesi odabira, koji je tijek provedbe projekta nakon potpisa ugovora te sve o ESIF financijskim instrumentima. 

Svoje mjesto na radionici možete rezervirati putem sljedeće poveznice. Prijave se zaprimaju do petka, 30.08.2019. do 12:00 sati.

Informativna radionica organizira se u sklopu novootvorene ispostave HAMAG-BICRO-a u Antunovcu putem koje će poduzetnicima s područja Osječko-baranjske i susjednih županija biti omogućen jednostavniji i brži pristup informacijama o uslugama HAMAG-BICRO-a. Decentralizacija usluga HAMAG-BICRO-a dio je predviđenih aktivnosti u okviru projekta BOND (Business Organisations Network Development) odnosno Mreže poduzetničkih potpornih institucija.

Detaljan program radionice potražite u dokumentu ispod teksta


Tagovi

Hamag-Bicro Otvoreni poziv ESIF EU fondovi


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]