Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Victoria Logistic
  • 29.06.2017. 11:00

Godišnjica rada AgroPort Centra u Bačkoj Palanci

U okviru AgroPort Centra sa ukupnim skladišnim kapacitetima od 55.000t, uz silos u neposrednoj blizini kapaciteta 25.000 t, moguće je upakovati razne vrste merkantilnih roba.

Foto: Victoria Logistic
  • 898
  • 42
  • 0

Ove nedelje obeležena je prva godišnjica rada AgroPort centra u Bačkoj Palanci. Goste je pozdravio direktor Luke Bačka Palanka, Vladimir Grujičić i Natalija Kurjak, direktor marketinga u kompaniji Victoria Logistic nakon čega su prisutni obišli AgroPort centar.

U prvoj godini poslovanja AgroPort Centra Victoria Logistic u Bačkoj Palanci, pretovareno je 330 hiljada tona merkantilnih roba i mineralnog đubriva kao rezultat komercijalnog otvaranja luke i upakovano je 100 hiljada tona mineralnog đubriva u okviru pogona za skladištenje i pakovanje.

Ulaganje u infrastrukturu i saradnja sa kompanijama

Kako je u fokusu njegovo konstantno unapređenje, u periodu od juna 2016. do juna 2017. godine realizovana su značajna ulaganja u infrastrukturu. Zamenjen je krov na skladišnim kapacitetima centra, u cilju podizanja kapaciteta obavljen je remont linije 25/1 za pakovanje mineralnog đubriva, izvršena prepravka i remont automatske linije za pakovanje BIG BAG vreća i izvršena ugradnja novih sita za doradu materijala.

U 2017. godini potpisani su ugovori o poslovno tehničkoj saradnji sa gotovo svim kompanijama koje se bave izvozom i uvozom u oblasti agro biznisa. Ukupan kapacitet pakovanja mineralnih đubriva je 900 tona na dan.

AgroPort Centar - višenamenska infrastruktura

U okviru AgroPort Centra sa ukupnim skladišnim kapacitetima od 55.000t, uz silos u neposrednoj blizini kapaciteta 25.000 t, moguće je upakovati razne vrste merkantilnih roba. Sve ovo omogućava skladištenje zrna, doradu kvaliteta zrna - čišćenje, sušenje, fumigacija, razdvajanje zrna po kvalitetu. Obezbeđena je i kvantitativna i kvalitativna sigurnost zrna, sistemi silotermometrije putem praćenja temperature zrna 24h, uz kapacitet prijema od 1.500 t/dan, kapacitet sušenja od 600 -700 t/dan, kapacitet otpreme od 2.000 t/dan i uzorkovanje automatskom vakum sondom.

AgroPort raspolaže i podnim skladištem u samoj Luci Bačka Palanka - kapaciteta 30.000t za skladištenje zrna, kvantitativnu i kvalitativnu sigurnost zrna, mogućnost provere svih uzoraka u SP Laboratoriji.

Deo skladišnog kapaciteta AgroPort Centra

Lučke usluge AgroPort Centra omogućavaju istovremeni prijem zrna iz dva plovila, istovremeni utovar dva plovila, istovar dva plovila istovremeno, uz kapacitet istovara plovila od 3.000t na dan, i mogućnost prijema preko 50 kamiona dnevno.

Za uslužno pakovanje veštačkog đubriva, Victoria Logistic AgroPort Centar u Bačkoj Palanci obezbeđuje neophodnu ambalažu - palete, PE folije, stretch hood foliju, uz mogućnost organizovanog transporta do krajnje adrese. Đubrivo se može pakovati u PE vreće od 1 do 50kg uz dnevni kapacitet pakovanja za vreće od 25/1 i 40/1 od 450 t uz dve odvojene linije za pakovanje BIG BAG vreća kapaciteta od 150-300 t/dan.

U video prilogu pogledajte kako je to izgledalo:

Za više informacija o svim uslugama obratite se stručnom timu Victoria Logistic na jedan od niže navedenih kontakata!

Foto: Victoria Logistic


Foto prilog


Dokumenti


Tagovi

Victoria Logistic AgroPort Centar Bačka Palanka Vladimir Grujičić Natalija Kurjak Luka Merkantilna roba Mineralno đubrivo Skladišni kapaciteti Podno skladište SP Laboratorija


Partner