Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacija poljoprivrednika
  • 08.04.2015. 16:00

Edukacija poljoprivrednika radi bolje konkurentnosti

Edukacijom poljoprivrednih proizvođača ostvarit će se veća konkurentnost u odnosu na poljoprivrednike u Evropi.

  • 91
  • 3
  • 0

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine prof. dr Snežana Bogosavljević Bošković je posetila danas, 8. aprila 2015. godine, Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu i razgovarala sa dekanom, prof. dr Milanom Popovićem i direktorima departmana tog fakulteta.

Nakon posete, ministar Bogosavljević Bošković je istakla da ovaj fakultet ima dugu tradiciju i dobro organizovanu nastavu, ali da je najznačajnije to što se konstantno razvija i unapređuje, kao i da je od svog osnivanja u službi poljoprivrednika.

"Uz dobru saradnju Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, vršiće se edukacija poljoprivrednih proizvođača koji će u proizvodnji dati bolje rezultate i biti dobra konurencija poljoprivrednicima u Evropskoj uniji",zaključila je ministar Bogosavljević Bošković, koja je sa saradnicima i predstavnicima Fakulteta obišla i ogledno dobro u Sremskim Karlovcima, gde se nalaze najveća kolekcija sorti vinove loze u Srbiji i ogledi za stvaranje i testiranje sorti vinove loze.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije


Tagovi

Edukacija poljoprivrednika Sorte vinove loze Ogledno dobro Snežana Bogosavljević Bošković Milan Popović Ministarstvo poljoprivrede Poljoprivredni fakultet Novi Sad