Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zakup zemljišta
  • 20.04.2021. 14:00

Drugi krug nadmetanja za davanje u zakup vršačkog poljoprivrednog zemljišta

Ukupna površina koja se nudi u zakup u drugom krugu iznosi 3.209,6 hektara. Period zakupa je 15 godina, osim za nadmetanja u katastarskim opštinama Vršac, Vlajkovac, Uljma i Izbište, koja su oglašena na period zakupa od 1 godine.

Foto: Bigstock/Leonid Eremeychuk
  • 145
  • 8
  • 0

Raspisan je oglas za drugi krug javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini za područje grada Vršca.

Ukupna površina koja se nudi u zakup u drugom krugu iznosi 3.209,6 hektara. Period zakupa je 15 godina, osim za nadmetanja u katastarskim opštinama Vršac, Vlajkovac, Uljma i Izbište, koja su oglašena na period zakupa od jedne godine.

Vršac: Komasacijom uredili preko 15.000 ha oranica

Podsetimo, Grad Vršac je imenovan za apsolutnog lidera u postupku komasacije poljoprivrednog zemljišta u Srbiji, o čemu najbolje govore podaci da je samo u poslednje tri godine ova lokalna samouprava na taj način uredila skoro 15.200 hektara i to u tri katastarske opštine - Uljma, Vlajkovac i Izbište.

Svi zainteresovani ponuđači mogu na jednostavan način učestvovati u nadmetanju, koristeći računar ili mobilne uređaje. S obzirom da se radi o drugom krugu nadmetanja, jedini uslov koji je potrebno da ispune je da imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo u aktivnom statusu najmanje tri godine.

Javno nadmetanje se odvija elektronski, preko aplikacije Digitalno javno nadmetanje, a rok za prijavu je 29. april 2021. u 15 časova. Otvaranje ponuda, odnosno kreiranje rang liste zakazano je za 12. maja 2021. u 15 sati.


Tagovi

Zakup zemljišta Uprava za poljoprivredno zemljište Vršac Komasacija


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...