Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uhvaćen na delu
  • 08.02.2023. 10:00
  • Gradiška

Braća premlatila lopova dok je krao svinje, pa svi završili u policiji

Prema mišljenju lopova, trojica braće nisu imali milosti, pa mu je nakon batinanja ukazana pomoć u Službi hitne pomoći Gradiška, dok su M.S., M.S. i V.S. uhapšeni.

Foto: Depositphotos/mironovm
  • 5.724
  • 972
  • 0

Gradiščanin koji je u više navrata krao svinje s farme u mestu Brezik Laminci (BiH), juče nije ni slutio da ovaj put neće uspeti u svom naumu. Ali, pravdu su u svoje ruke uzela trojica braće, napravili sačekušu i zatekli lopova koji je iz uzgojnog boksa pokušao da ukrade svinju. 

Celi slučaj je prijavljen policiji u Gradišci, koja je dojavu dobila u noći s nedelje na ponedjeljak, odnosno 6. februara u 01:50 sati. 

"Uviđaj na licu mesta izvršili su policijski službenici kojom prilikom je utvrđeno da je lice S.G. iz Gradiške, pokušalo da iz uzgojnog boksa ukrade svinju, a u čemu su ga sprečila lica inicijala M.S., M.S. i V.S. svi iz Gradiške, koji su upotrebom fizičke snage i podesnog predmeta oštetili putnički automobil vlasništvo S.G., te istom naneli telesne povrede", navode iz policije.

Krivične prijave zaradili i braća i lopov

Prema mišljenju lopova, trojica braće nisu imali milosti, pa mu je nakon batinanja ukazana pomoć u Službi hitne pomoći Gradiška, dok su M.S., M.S. i V.S. uhapšeni. 

"Daljim operativnim radom, policijski službenici došli su do saznanja da je lice S.G. i u proteklom periodu počinilo krivično delo teška krađa na način da je iz uzgojnog boksa navedene farme ukrao više komada svinja", dodaju iz policije. 

O svemu je obaviješten i dežurni okružni javni tužilac OJT Banja Luka koji je naredio da se nakon preduzetih svih potrebnih mera i radnji, kao i dokumentiranja predmeta, protiv sve četvorice (lopova i braće) dostavi izveštaj za počinjena krivična dela.


Povezana stočna vrsta

Svinjarstvo

Svinjarstvo

Svinjarstvo predstavlja granu stočarstva kojoj je cilj proizvodnja i snabdevanje tržišta svinjskim mesom i drugim proizvodima. U današnje vreme posebna se pažnja posvećuje... Više [+]

Tagovi

Krađa svinja Lopov Policija Brezik Laminci Svinjogojstvo Farma


Autorka

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.