Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prijavi se
  • 12.02.2019. 12:00

Bolje da se logiraš, nego da se drogiraš ;)

Ne troši vrijeme na poroke, jer te zdrave navike čekaju na Agroklubu! Logiraj se, jer tu su luda iznenađenja - u veljači dijelimo 10 majica za jednako toliko sretnih i spretnih članova

Foto: Agroklub
  • 2.181
  • 253
  • 3

Shemu smo smislili za najveće ljenjivce. Ništa ne moraš raditi, samo budeš dijelom Agroklub zajednice. Radiš ono što inače radiš, samo što moraš biti prijavljen iliti logiran (za sve ljubitelje stranih riječi). Surfaš, čitaš, klikaš, komentiraš po portalu ili tražiš nešto. Nije bitno postaš li po KLUBu ili u oglasniku predaješ novi oglas kako prodaješ stari traktor. Mi ćemo pomoću posebnog algoritma odabrati i nagraditi 10 korisnika uz prigodni moto koji se rimuje.

Dakle i dakako: Bolje da se logiraš, nego da se drogiraš ;)

10 Agroklub majica

Nagrada je super cool Agroklub majica iz Lega-lega serije s natpisom ‘My grandfather used to say that once in your life you need a doctor, a lawyer, a policeman and a preacher but every day, three times a day, you need a farmer.

Za sve one koje će s pravom pitati zašto opet nešto pišemo na engleskom evo kako bi to zvučalo po naški ‘Moj je djed znao reći: Ima dana u životu kada ćeš trebati doktora, odvjetnika, policajca ili svećenika, ali svakog dana, tri puta dnevno trebaš poljoprivrednika.’

Važno je znati da ove majice ne možete kupiti, ali ih možete zaslužiti. Od najkvalitetnijeg su pamuka, svijetlo-zelene boje, s gornjim natpisom i poznatim vizualima Agrokluba.

Strukirane za dame, proširene za mladiće ;)

Ažuriraj podatke

Najvećim sretnicima majicu šaljemo na adresu koju ste naveli u svom AK profilu, pa je važno da bude ažurna. U konačnom odabiru sudjeluju samo prijavljeni (logirani) korisnici, a izvlačenje 10 najsretnijih biti će 22.2.2019 u 22:22:19 na društvenoj mreži KLUB. 

I za kraj poslužiti ćemo se mišlju jednog našeg kolege, koji kaže: Ko na KLUBu bude bajica, na adresu mu dođe majica! ;)

Evo i linka: Klikni i prijavi se

Napominjemo da nismo potkupljivi i da nema potrebe da šaljete poruke administratorima, urednicima ili novinarima portala. Ne pomaže, dapače - ali komentar nekog teksta, post na KLUBu ili predani mali oglas sigurno neće odmoći na putu do ove vrijedne i jedinstvene nagrade.

Majica AK

 


Tagovi

Agroklub Promocija Majice


Autorica

Mirta Vekic

Više [+]

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.