Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Cena meda
  • 15.10.2021. 12:00

Za kilogram suncokretovog meda do 3,7 evra

Zainteresovani pčelari, najkasnije do ponedeljka treba da dostave svoje prijave.

Foto: Depositphotos/fotokostic
  • 280
  • 15
  • 0

Pogon "Naš med" u pregovorima je za prodaju suncokretovog meda u neograničenim količinama, po cenama za pčelare u rasponu od 3,55 do 3,70 evra za kilogram suncokretovog meda (zbir osnovne cene i PDV nadoknade, odnosno konačna cena koju pčelar dobije za kilogram meda), zavisno od kartice lojalnosti koju posedujete ili ne posedujete, navodi se na sajtu Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS).

Zainteresovani pčelari, najkasnije do ponedeljka treba da dostave svoje prijave. Zatim, pčelar treba pre uzorkovanja sa površine meda da ukloni sve što nije med (vosak i slično). U ovom poslu ambalaža u kojoj predajete med je nepovratna i prihvatala bi se svaka vrsta i veličina ambalaže, ističu iz SPOS-a. 

Pčelama radilicama prijaju uslovi u peščari - brže se razvijaju i oporavljaju

Dogovor sa kupcem je da med plati unapred, odnosno neposredno pre kretanja šlepera ka njemu, a šleper kreće kada novac legne na račun Pogona, te će pčelari biti vrlo brzo isplaćeni, bez ikakvih rizika. 

Oni koji su već prijavili suncokretov med Pogonu treba samo da potvrde da im cena odgovara, i da obavezno izmene prijavu ako je u međuvremenu došlo do izmena količina zbog delimične prodaje i slično. 

Kako da prijavite suncokretov med za prodaju?

Potrebno je da što pre dostavite sledeće podatke o medu koji nudite, a u prijavi koju ćete slati mejlom ili poštom, obavezno navedite sledeće podatke:

  • ime i prezime pčelara člana SPOS-a;
  • naziv društva/udruženja pčelara preko koga ste se učlanili u SPOS;
  • adresa lokacije meda;
  • mobilni i fiksni telefon, mejl;
  • količina suncokretovog meda koja se nudi (minimum 150 kg) sa navođenjem godine vrcanja meda;
  • navedite da li ste potpisali Ugovor o licenci za pristup Standardu kvaliteta "Dobra pčelarska praksa", kao i datum potpisivanja ugovora, jer taj med će imati veću otkupnu cenu.

Kontakt osoba kojoj šaljete navedene podatke (isključivo mejlom, Viberom ili redovnom poštom) je komercijalista Pogona "Naš med" Marko Glišić, 064/65-77-833, nasmed.prodaja@gmail.com. Drugi kontakt je direktor Pogona Nenad Portić na 060/444-07-07, ukoliko Glišić nije dostupan.

Ako ponudu meda šaljete redovnom poštom, adresa je Pogon "NAŠ MED",  ul. Solunskih ratnika br. 2,  34210 Rača (ako šaljete brzom poštom, upišite broj telefona primaoca: Nenad Portić, 060/444-07-07).


Izvori

SPOS


Tagovi

SPOS Cena meda Suncokretov med Pogon Naš med Isporuka


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)