Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bezbednost traktorista
  • 26.10.2022. 10:30

Kampanja za traktoriste "Budi vidljiv, budi bezbedan"

Kampanja koja je nedavno održana u Novom Pazaru, nastavlja se u Topoli, a tema je važnost i značaj poštovanja saobraćajnih propisa, tehničke ispravnosti traktora, adekvatne osvetljenosti traktora i rizike kojima su izloženi kada upravljaju traktorom.

Foto: Maja Celing Celić
  • 115
  • 58
  • 0

Opštinski savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Topola u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Republike Srbije sutra, 27. oktobra, sa početkom u 10.00 časova u sali Kulturnog centra Topola - bioskopu, sprovešće kampanju usmerenu ka vozačima traktora, "Budi vidljiv, budi bezbedan", prenosi Toppress.

Vozačima traktora će se ukazati na važnost i značaj poštovanja saobraćajnih propisa, tehničke ispravnosti traktora, adekvatne osvetljenosti traktora i rizike kojima su izloženi kada upravljaju traktorom.

Vozačima traktora će se ukazati na važnost i značaj poštovanja saobraćajnih propisa

Ovu kampanju predstavnici Agencije nedavno su sproveli i u Novom Pazaru u saradnji sa Centrom za bezbednost saobraćaja i Savetom za bezbednost saobraćaja. Ukazano je na važnost i značaj poštovanja saobraćajnih propisa u vezi sa zakonskim odredbama koje traktor mora da ispunjava kada učestvuje u saobraćaju, kao i ponašanju vozača traktora. Poseban akcenat je ukazan na postojanje zaštitnog rama i kabine kod traktora, ali i najčešćim greškama koje vozači traktora prave u saobraćaju.

Država izdvaja 125 miliona dinara za ugradnju traktorskih ramova

Agencija će i u buduće nastaviti sa svojim preventivnim aktivnostima ka svim ciljnim grupama.


Tagovi

Bezbednost traktorista Traktori u saobraćaju Kampanja Agencija za bezbednost saobraćaja Budi vidljiv budi bezbedan


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Magnolija-drvo gracioznih cvetova!