Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Primamo predbilježbe za eko sadnice oraha!

Orah Chandler je trenutno jedna od najtraženijih sorti u Europi, produktivna je i ima visok potencijal prinosa te je ujedno i najisplativija za komercijalne nasade. Uz Chandler se preporučuje saditi i oprašivač Franquette. Najbolje vrijeme za sadnju je u jesen. 

Osnovne karakteristike sorte Chandler

  • Chandler je visoko produktivna lateralna sorta
  • plodovi se mogu početi skupljati već 5-6 godina nakon što se oformi nasad oraha
  • visoka kvaliteta ploda (veliki orasi s tankom ljuskom i vrlo svijetlim sjemenkama - bolja prodajna cijena
  • kasna sorta cvjetanja (prednost, jer je manje vjerovatno da će na sorte kasnog lišća utjecati mraz i moljac)

Brza isporuka i kontinuirana komunikacija s kupcem

Nakon što kupac rezervira sadnice one se naručuju, a isporuka je obično u prvoj polovici studenoga. Kada sadnice stignu u Vitalis skladište one se odmah isti ili sljedeći dan dostavnim vozilima isporučuju kupcima. Nikada neće proći više od 72 sata od samog vađenja sadnice kod inozemnog dobavljača do krajnjih kupaca. Djelatnici Vitalisa su sa svojim kupcima u kontaktu cijelo vrijeme, što je posebno bitno kako bi oni prije dolaska sadnica stigli pripremili svoje zemljište za sadnju. Potrebno je pripremiti tlo i rupe da sadnice posade u što kraćem vremenskom periodu nakon njihove isporuke.

Rezervirajte svoje eko sadnice!

Cijena od 65 kn +PDV (PDV za sadnice iznosi 13%) je jednaka za sve biljke neovisno o njihovoj visini. Sadnice su najčešće visine oko dva metra. 

Kupac uz sadnice dobiva eko certifikat i biljnu putovnicu, a besplatna dostava je osigurana za sve one koji naruče više od 50 sadnica.

Kupci dolaze po sadnice čak iz Dalmacije

Najveći dio kupaca dolazi iz kontinentalnog dijela Hrvatske poput Slavonije, okolice Zagreba, Siska i Nove Gradiške. No, s obzirom da je riječ o kalifornijskoj sorti koja uspijeva u obalnom području svoje su orahe u Vitalisu pronašli i oni iz Dalmacije i Istre.

Na usluzi svim zainteresiranima za savjete, ali i preporuke

Zaposlenici tvrtke stoje na usluzi svim zainteresiranima što se tiče savjeta, ali i preporuka, a sadnice se mogu rezervirati pozivom na broj +385 98 1616 599, mail: ljekarna.vitalis@gmail.com ili dolaskom u Vitalis prodavaonicu na adresi Pavićeva 32 u Đakovu.

foto: Depositphotos/ligora