Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Posjetite nas 22.11.2019. na druženju i edukaciji!

‘Dan pametne poljoprivrede’ obuhvatit će prezentacije John Deere vučenih i KUHN nošenih prskalica iz našeg asortimana.
Nakon prezentacije u našem servisu, selimo u dvorište, gdje će prskalice biti izložene te će biti demonstriran njihov rad i mogućnosti.
Modeli koji će biti izloženi su John Deere M732 i KUHN Deltis 2.

Prezentirat ćemo i aktualna rješenja u poljoprivrednoj proizvodnji, poput već poznatog JDLinka i značajki koje povezanost ovim sustavom nudi: paralelno navođenje, AutoTrack automatsko navođenje, kontrolu sekcija, usklađenost strojeva pri žetvi, automatsko okretanje.
Posebno zanimljiva bit će demonstracija funkcionalnosti John Deere operativnog središta, računalno-mobilnog portala na kojemu je moguće pratiti strojeve u radu u stvarnom vremenu.

Usluge koje nudimo s našim servisom poput FarmSight paketa i Expert Check pregleda strojeva, čine nas izuzetno ponosnima, s obzirom da su jedinstvene usluge na našem tržištu. Naši stručnjaci u ovom području održat će kratak pregled i mogućnosti te biti spremni na sva pitanja.

Naši partneri, zaštitarska kuća Agrochem-Maks i ABC consulting, održat će kratka izlaganja o svojim portfeljima, a povezana sa zajedničkom temom.

Cijeli program popratit će prigodne akcije naše trgovine, kao i druženje uz ručak nakon prezentacijskog dijela.

Vidimo se!