Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Posjetite Novocommerce Dan pametne poljoprivrede!

Posjetite Novocommerce Dan pametne poljoprivrede koji će se održati u Jablanovoj 16, u utorak 22.11.2019. s početkom u 10 sati. Događaj će obuhvatiti prezentacije John Deere vučenih i KUHN nošenih prskalica.

Nakon prezentacije u Novocommerce servisu, u dvorištu će biti prezentiran rad i mogućnosti izloženih modela prskalica: John Deere M732 i KUHN Deltis 2.

Prezentirat će se i aktualna rješenja u poljoprivrednoj proizvodnji, poput već poznatog JDLinka i značajki koje povezanost ovim sustavom nudi: paralelno navođenje, AutoTrack automatsko navođenje, kontrolu sekcija, usklađenost strojeva pri žetvi, automatsko okretanje.

Posebno zanimljiva bit će demonstracija funkcionalnosti John Deere operativnog središta, računalno-mobilnog portala na kojemu je moguće pratiti strojeve u radu u stvarnom vremenu.

Organizator je posebno ponosan na servisne usluge poput FarmSight paketa i Expert Check pregleda strojeva, za koje tvrdi da su jedinstvene usluge na našem tržištu. Dan pametne poljoprivrede je idealna prilika da se prisutni u to uvjere kroz prezentaciju Novocommerce-ovih stručnjaka koji će se potruditi odgovoriti na sva pitanja.

Zaštitarska kuća Agrochem-Maks i tvrtka ABC consulting kao partneri događaja, održat će kratka izlaganja o svojim portfeljima, a povezana sa zajedničkom temom.

Cijeli program popratit će prigodne akcije Novocommerce trgovine, kao i druženje uz ručak nakon prezentacijskog dijela.

Novocommerce Vas očekuje!