Eto nas na više od 40 lokacija diljem RH #MisliGlobalno #JediLokalno

Prije nego nastupi vrijeme adventa i povećane predblagdanske potrošnje želimo ovom kampanjom skrenut... Pročitaj cijelu bilješku »

Posjetili smo Vodnjan i 15. Dane mladog maslinovog ulja. Tu smo se na licu mjesta uvjerili da ćemo i... Pročitaj cijelu bilješku »

Bili smo u Hannoveru i zabilježili brojne kadrove najvećeg sajma poljomehanizacije u svijetu https:/... Pročitaj cijelu bilješku »

Povodom Svjetskog dana veganstva Prijatelji životinja u ZG poručili da nijedna životinja ne želi u k... Pročitaj cijelu bilješku »

Sreća je u bundevama ;)

Znamo da zvuči senzacionalistički i glupo, ali popravili smo tržište.
https://www.agroklub.com/trziste/

Ovih dana kreće AK kampanja diljem zemlje, a prvi plakati već spremno čekaju uz prometnice ;) #jedil... Pročitaj cijelu bilješku »

Kopić Matea studentica 2. godine studija Bilinogojstva smjer Ishrana bilja i tloznanstvo Fakulteta a... Pročitaj cijelu bilješku »

59 godina je prošlo od osnutka visokoškolske agrarne ustanove u Osijeku, koja je danas obilježena sv... Pročitaj cijelu bilješku »

World Food Day 2019: Video poruka #FAO

Danas je 16.10. Globalni dan hrane! Čestitamo! ;) #FAO
http://www.fao.org/world-food-day

Imali smo proteklih dana podmetanje metalnih predmeta u kukuruze za sabotažu strojeva za žetvu. Jutros informacije iz BJ da je eksplodirala naprava kad je kombajn skidao usjeve. Sada u Ilači bomba u dvorištu poljoprivrednika radi zemlje?! Gdje su krivci pitanje je za MUP!

Dani Portugisca i izložba plodova starih sorti. U subotu, 19. ovog mjeseca u Cerniku ;)

Čitateljica nam je poslala ove fotografije mandarine ubrane 7.10. u dolini Neretve. Vrlo neobičnih b... Pročitaj cijelu bilješku »

Pozivamo vas da nam se pridružite na Kladeščici, u nedjelju 13. listopada 2019. od 9:00 sati gdje će... Pročitaj cijelu bilješku »

Sretan međunarodni Dan životinja svima koji slave ;)


Animal welfare on the farm - Food Safety - European Commission

Animal welfare on the farm

ec.europa.eu

Odgovorno tvrdimo da je dotična Kristina P. učinila više za promociju neretvanske #mandarine nego pojedini ministri poljoprivrede #ambasador

‪Izložba stoke atraktivan je dio sajma SPACE. Svakako valja i pohvaliti organizatore na brojnim deta... Pročitaj cijelu bilješku »