AgroKlub.com

\

Korisnici

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Korisnici » poljotv » Moj zid

poljotv (Poljoprivredna televizija)


"Prijavljujte se na natječaje za EU fondove. Novca ima!"


O prvom Zakonu o obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu koji će uskoro stupiti na snagu razgovarali smo s Antunom Laslom, predsjednikom Udruga OPG-a Hrvatske "Život".

Sviđanja (6)

| |


opg goran

opg goran, prije 7 dana

Trla baba lan,da joj prodje dan..

Sviđanja (0):


Da bi gljive rasle nužna je vlaga u zraku i tlu, temperatura između 11 i 22 Celzijeva stupnja, dovoljna količina svjetlosti te čisti zrak. Kada se sve to uskladi, svaki je djelić Hrvatske raj za ove biljke :)


Odbor za politiku kvalitete poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda pri Europskoj komisiji prihvatio je prijedlog upisa naziva "Slavonski kulen“ u Registar zaštićenih oznaka izvornosti i oznaka zemljopisnog podrijetla, što je veliko priznanje za jedan od... Pročitaj cijeli status »


Tvrtka Hrvatski duhani ugovorila je otkup s 3.200 hektara zemljišta, a očekivana količina ubranog duhana je 7.000 tona. Godina je bila ćudljiva, sušna kada je trebala biti vlažna i obratno, što je utjecalo na berbu koja je počela kasnije nego inače. O... Pročitaj cijeli status »


"Jesen stiže dunjo moja", riječi su poznate pjesme, ali u Slavoniji, kao i u cijeloj Hrvatskoj uzgojem voća iz spomenutog stiha bavi se mali broj ljudi. Prije četiri godine Ivana i Matija Panić iz Vrbove odlučili su se na uzgoj ovih žutih plodova. Zasad su... Pročitaj cijeli status »


"Kako pčele pripremiš za zimu pred kraj ljeta, tako ćeš i vrcati med sljedeće godine", jedno je od glavnih pravila pčelarske djelatnosti. Najčešći nametnik i neprijatelj "stvarateljica meda" je grinja varroa. Kako se boriti protiv nje?


Tridesetak proizvođača iz cijele Slavonije u subotu je na Trgu Svetog Trojstva u Požegi izložilo svojih ruku djelo na sajmu "AgroTour Slavonija", manifestaciji održanoj u organizaciji Poljoprivredne televizije. Cilj sajma je okupiti proizvođače koji se, pored... Pročitaj cijeli status »


Zašto ne treba odustati nakon neuspjeha? Kako povećavati proizvodnju? Što očekivati od poljoprivrede u budućnosti= Zašto je bitno brendirati proizvode? Ovo neka su od pitanja o kojima se raspravljalo na edukaciji za mlade poljoprivrednike održanoj u okviru EU... Pročitaj cijeli status »


Projekt „The Young Farmers Engine for the CAP 2020“, skraćenog naziva „Young Village Folk" provodi se u tri države članice Europske unije – Sloveniji, Hrvatskoj i Finskoj. Nositelj projekta je Radiotelevizija Slovenija, dok je hrvatski suradnik... Pročitaj cijeli status »


Mladih ruku djelo u naše jelo! - Poljoprivredna TV

Projekt „The Young Farmers Engine for the CAP 2020“, skraćenog naziva „Young Village Folk“, predstavljen je na...


Pozivamo sve mlade poljoprivrednike, one koji to žele postati te sve zainteresirane - pridružite nam se!
Upoznajte super zanimljive govornike, poslušajte korisna predavanja, inspirirajte se i pokrenite svoje poljoprivredno poslovanje :)


Postani i ti uspješan poljoprivrednik! - Poljoprivredna...

Poljoprivredna televizija organizira predavanja za (mlade) poljoprivrednike koja će se održati u petak 22. rujna 2017. godine u...


Pregled ovogodišnjeg FarmShow Osijek.


Prijavite se za sudjelovanje i budite s nama dio sajma koji predstavlja ono najbolje što Slavonija nudi – ukusnu, kvalitetnu i zdravu hranu te srdačno gostoprimstvo i široku slavonsku dušu. www.poljoprivredna.tv/prijavite-se-sudjelovanje-agrotour-slavonija/ Pročitaj cijeli status »

upload/slike/zid/13110.jpg upload/slike/zid/13110-1.jpg upload/slike/zid/13110-2.jpg upload/slike/zid/13110-3.jpg


Jeste li vi imali problema s pronalaskom radnika?


Broj površina zasijanih pšenicom manji je gotovo za 50 tisuća hektara nego prošle godine, što je najsiromašnija sjetva od 1990. godine. Ipak, ovogodišnja kvaliteta je zadovoljavajuća, a količina po hektru rekordna.


Potaknuti niskom otkupnom cijenom mlijeka i krizom u stočarstvu članovi Zadruge UPOCentar Simentalac odlučili su preuzeti mljekaru BIZ iz Buka. Njihov cilj je neovisnost od cjenovnog pritiska otkupljivača, industrije, ali i trgovaca.


Prema zastupljenosti u sjetvi, krumpir je četvrta kultura u svijetu. Na području naše zemlje mladi gomolj najviše se uzgaja na otocima te priobalnom području, ali sve više i u kontinentalnom dijelu Hrvatske.


Veleučilište u Požegi trenutno je domaćin studentima na razmjeni iz Španjolske i Italije koji obavljaju stručnu praksu u Kutjevu d.d. Pogledajte kako su se snašli :)


Veleučilište u Požegi prošlog je tjedna proslavilo 19. rođendan :) Tom prilikom predstavljen je novi vinski web portal na kojemu će se prezentirati i prodavati vina proizvedena u vinskom podrumu Veleučilišta, a koja su, naravno, proizveli studenti studija... Pročitaj cijeli status »


O budućnosti mljekarske industrije razgovarali smo s Davorom Adžićem, vlasnikom jedne od rijetkih robotiziranih farmi krava u Hrvatskoj - Landia.

učitaj još postova »