Za mnoge voćare godina je bila uspješna, a berba je gotova. Pogledajte što je potrebno odraditi nako... Pročitaj cijelu bilješku »


Zlatno klasje #99: Što poduzeti u jesen kako bi smanjili proljetn...

Iza velike većine voćara u Hrvatskoj je odlična sezona kada je riječ o urodu. Berbe plodova su završile, a kako bi nasad održali zdravi...

www.youtube.com

Nedostatak kiše i velike količine vjetra i ove godine uvelike otežavaju jesensku sjetvu poljoprivred... Pročitaj cijelu bilješku »


Zlatno klasje #98: Suha zemlja poljoprivrednicima otežava poslove...

Listopad je u ratarskoj proizvodnji sinonim za jesensku sjetvu, ali ove godine nedostatak kiše i velike količine vjetra poljoprivrednic...

www.youtube.com

Proteklog vikenda, nakon dvogodišnje stanke, u požeškoj sportskoj dvorani Tomislav Pirc. održana je... Pročitaj cijelu bilješku »


Zlatno klasje 98: Dani jabuka 2018. u Požegi

21. izložba jabuka, voćnih prerađevina i meda “Dani jabuka Požega 2018.” nakon dvije godine stanke održana je u požeškoj sportskoj dvor...

www.youtube.com

Udruge "Put istina i život" iz Ruševa i "Tomo Perić" iz Buka, u suradnji s Udrugom gljivara Donji Mi... Pročitaj cijelu bilješku »


Zlatno klasje #97: Prva Diljska gljivarijada

Istočna Hrvatska obiluje velikim brojem jestivih vrsta gljiva, ponajviše zato što je u ovom dijelu zemlje velik broj netaknutih šuma, p...

www.youtube.com

Postrna soja, zbog svoje isplativosti, u Hrvatskoj posljednjih nekoliko godina doživljava značajnu e... Pročitaj cijelu bilješku »


Zlatno klasje #97: Uzgoj postrne soje

Postrna soja, zbog svoje isplativosti, u Hrvatskoj posljednjih nekoliko godina doživljava značajnu ekspanziju. Riječ je o kulturi kratk...

www.youtube.com

O aktualnim poljoprivrednim temama, problemima i njihovim mogućim rješenjima razgovarali smo s Antun... Pročitaj cijelu bilješku »


Zlatno klasje #96: 21. 10. 2018. - razgovor s Antunom Vrakićem

Stanje u hrvatskoj poljoprivredi, problemi i perspektive bile su teme razgovora s potpredsjednikom Hrvatske poljoprivredne komore i pre...

www.youtube.com

Pogledajte kako komentiraju ovogodišnji urod kukuruza obitelj Vodička iz Bankovaca.


Zlatno klasje #94: Obitelj Vodička iz Bankovaca: "Ovo je dobra go...

http://www.poljoprivredna.tv/poljoprivredna-tv-uzivo/ Berba kukuruza u punom je jeku, ratari imaju puno posla, ali to im nije problem j...

www.youtube.com

Prema riječima mladog poljoprivrednika iz Alilovaca, koji pod sojom ima šest hektara, početak godine... Pročitaj cijelu bilješku »

Razgovarali smo s ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem o stanju u hrvatskom stočarstvu, osig... Pročitaj cijelu bilješku »

Prisjetimo se atmosfere i bogate ponude s 3. sajma AgroTour Slavonija 2018. u Požegi.

Vidimo se 22. rujna na Trgu Svetog Trojstva u Požegi. P.S. - prijave za izlagače su još uvijek otvor... Pročitaj cijelu bilješku »

Budite dio sajma koji predstavlja ono najbolje što Slavonija nudi – ukusnu, kvalitetnu i zdravu hran... Pročitaj cijelu bilješku »


AgroTour Slavonija 2018.

www.poljoprivredna.tv

Posjetili smo Ranč Čondić nedaleko Pleternice koji je predivno uređen i čeka svoje goste, ali nažalo... Pročitaj cijelu bilješku »

"Moramo konačno shvatiti da smo mi ti koji odlučuju. Dok to ne shvatimo, bit će ovako kako je - grož... Pročitaj cijelu bilješku »

Na tradicionalnoj izložbi "Zlatne grive Zlatne doline" vlasnici i uzgajivači okupili su 40-ak grla p... Pročitaj cijelu bilješku »

Prije desetak godina u Hrvatskoj su rijetki pojedinci pili craft pivo, a danas smo svjedoci sve veće... Pročitaj cijelu bilješku »

Jedan od prvih malih vinogradara i vinara koji su prije više od 25 godina pokretali revitalizaciju p... Pročitaj cijelu bilješku »

Licenciranje pastuha hrvatskog hladnokrvnjaka, kao i ostalih pasmina konja, obavlja se na temelju is... Pročitaj cijelu bilješku »

U Hrvatskoj prije desetak godina gotovo nitko nije komercijalno proizvodio pjenušce, ali tržište je... Pročitaj cijelu bilješku »