Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Prva hrvatska aplikacija za zapošljavanje studenata i mladih sklopila suradnju sa Agronomskim fakultetom!

DING.jobs je prvi hrvatski startup fokusiran na studentske i entry-level poslove.

Platforma je krenula s radom početkom 2021. godine, a trenutno ju koristi preko 15.000 studenata i 500 poduzeća diljem Hrvatske. Investiciju će iskoristiti za daljnji razvoj platforme te širenje poslovanja na domaćem i stranom tržištu.

Studenti putem DING aplikacije, dostupne na iOS i Android operativnim sustavima, kreiraju svoj studentski profil u kojem prilažu svoju biografiju, iskustva, vještine, radove i sav relevantan sadržaj. Nakon prijave, korisnik pretražuje aktivne poslove i prijavljuje se u par klikova, a također može i pregledavati veliku količinu informativnog i zabavnog sadržaja kojeg poslodavci objavljuju na dnevnoj bazi kroz DING-ov Explore feed.

Studenti vole DING iz mnogih razloga:

  • moderna, intuitivna aplikacija - izrada profila, pretraživanje i prijavljivanje jako je brzo i jednostavno
  • nema isteklih oglasa - studenti dobivaju samo aktivne oglase koji trenutno primaju prijave
  • odgovor na svaku prijavu - studenti uvijek dobiju povratnu informaciju od poslodavaca
  • transparentna komunikacija s poslodavcima kroz chat sustav
  • sve na jednom mjestu - cijeli proces odvija se unutar aplikacije

Kod aplikacije mi se najviše svidjela jednostavnost korištenja. Registracija i prijava za posao je vrlo intuitivna, a svi podaci o poslu su bili vidljivi, što je i najbitnije. S poslodavcem sam bez problema dogovorio sve pojedinosti te ubrzo započeo s radom. ”, kaže Vilim Ilić, student koji je na DING-u pronašao posao u Hrvatskom Telekomu.

Uz pomoć interesa koje studenti biraju prilikom registracije, njihovih stručnih područja te njihove aktivnosti unutar aplikacije, DING prilagođava ponudu poslova i u prvi plan stavlja one koji su studentima najzanimljiviji. Svaki student vidi potpuno personaliziran job feed.

Poslodavci su također oduševljeni svim prednostima DING-a:

  • brza i jednostavna registracija i objava oglasa
  • moderni, privlačni oglasi - svaki oglas ima atraktivan vizual i pozdravnu poruku te sve informacije o poziciji, uredno organizirane
  • screening pitanja - poslodavac ih određuje pri izradi oglasa, a kandidatima se postavljaju automatski prilikom prijave. Prijave se kasnije mogu filtrirati ovisno o odgovorima.
  • lakoća kontaktiranja studenata - brza komunikacija kroz chat
  • Explore feed - mogućnost objavljivanja informativnog i zabavnog sadržaja u cilju približavanja poduzeća studentima - employer branding
  • angažiran DING tim - uvijek na raspolaganju za sva pitanja, savjete i podršku

“DING je intuitivna i jednostavna platforma kako za studente tako i za poslodavce. Postavljanje prvog oglasa je uz upute bilo jednostavnije nego što sam mislila, a za postavljanje drugog oglasa upute mi više nisu ni bile potrebne. Komunikacija sa studentima je direktnija i pristupačnija nego putem ostalih alata, a putem DING-a imamo priliku postaviti studentima i dodatna pitanja koja nam mogu biti važna u sljedećim koracima selekcijskog postupka. Jednostavna je i integracija sa Talentlyftom, što nam je posebno bilo važno i korisno budući da na samome kraju imamo samo jednu platformu na kojoj se nalaze sve prijave iz različitih izvora. Svakako podržavamo i DINGovu ideju da svaki student koji se prijavi na posao dobije povratnu informaciju, a u tome pomaže i sama platforma jer nas potiče da kreiramo odbijenicu i poziv na intervju koji će se automatski slati studentima ovisno o našoj odluci i selekcijskim koracima. Vrlo je zanimljiv i način na koji se poslodavac može predstaviti juniorima te kroz svoj profil približiti studentima čime se organizacija bavi ili kako izgleda opis pozicije. Svakako bih izdvojila cijeli DING tim zbog brze i jednostavne komunikacije i rješavanju svih mojih upita i problema u vrlo kratkom roku”, kaže Petra Stanić iz Styria Media Group.


Od ožujka 2021. godine preko DING-a je do sada objavljeno preko 1.200 poslova na koje se prijavilo više od 10.000 korisnika, a priliku za intervju s poslodavcem dobilo je preko 2.200 kandidata. Prema feedbacku poslodavaca koji koriste DING, putem ove platforme do sada je zaposleno više od 800 studenata. U DING-u se mogu pohvaliti da njihovu platformu koriste poduzeća kao što su PBZ, Erste bank, RBA, HT, A1, Telemach, Nanobit, Rimac automobili, ASEE Hrvatska, Konzum, Lidl, Kaufland, SofaScore, IN2, Infinum i mnogi drugi, a ostvarili su suradnju i sa raznim fakultetima diljem Hrvatske, među kojima je i Agronomski fakultet u Zagrebu.

Instagram: https://www.instagram.com/ding.jobs/

Facebook: https://www.facebook.com/ding.jobs

Registracija za poslodavce: https://bit.ly/3MmDy09

Registracija za studente:

- Web: https://bit.ly/3sHGtst

- iOS: https://apps.apple.com/hr/app/ding-poslovi/id1528928531

- Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ding.jobs