Lazar Milošević već godinama prikuplja predmete koji datiraju iz 17, 18 i19.veka, iz rimskog perioda... Pročitaj cijelu bilješku »

U hladnim danima kada je sve manje cveća u vrtovima, jesenje ruže ne sumnjivo privlače veliku pažnju... Pročitaj cijelu bilješku »

Jedni je vole, drugi kude, ipak jedno je sigurno nijedno slavlje ne može proteći bez nje. Rakija je... Pročitaj cijelu bilješku »

Takmičarska sezona koja za golubare traje od 1. maja do 15. oktobra i ove godine iznedrila je mnoštv... Pročitaj cijelu bilješku »

Stigla je jesen, a sa njom i glavna ulična poslastica-pečeni kesten. Dok ga po kišovitim danima ljuš... Pročitaj cijelu bilješku »

Dimitrije Jeftić,i Vladimir Milićević iz Beograda preselili su se u selo Vukićevica nadomak Obrenovc... Pročitaj cijelu bilješku »

Grnčarstvo je jedno od najstarijih zanata kojim se čovek bavi od davnina, kako ovaj zanat ne bi bio... Pročitaj cijelu bilješku »

Otvorena je diskusija na temu: Draževac: Uz frizerski zanat i - maline

Otvorena je diskusija na temu: Prolećna zaštita voća je obavezna nega

Dejan Miletić iz sela Grabova,nedaleko od Obrenovca obučava lutalice da postanu teraputski psi i pom... Pročitaj cijelu bilješku »

Obrenovčani su i ove godine imali mogućnost da probaju neke od najkvalitetnijih prepečinica iz okoli... Pročitaj cijelu bilješku »

Milan Babić se iz Beograda preselio u selo Vukićevića nadomak Uba, gde je sa svojom porodicom pre če... Pročitaj cijelu bilješku »

Porodica Teofilović pčelarstvom se bavi tri decenije, a u svet pčela ušli su slučajno, kada su an po... Pročitaj cijelu bilješku »

Prvi vinski festival u Obrenovcu održaće se 4.februara, na kom će se predstaviti više od dvadeset i... Pročitaj cijelu bilješku »

Gospodin Stanko Novaković iz sela Ljubinić zakoračio je u osmu deceniju života, ali se i dalje bavi... Pročitaj cijelu bilješku »

Jedan od ovogodišnjih dobitnika nagrade „Beogradski pobednik“, je i obrenovački pčelar Bojan Stankov... Pročitaj cijelu bilješku »

Porodica Dimitrijević svoj prvi zasad leske zasadila je 2008.godine, od tada do danas njihov zasad s... Pročitaj cijelu bilješku »

Osmi festival rakije u Obrenovcu, održan proteklog vikenda okupio je veliki broj posetilaca.

Dragan Pavlovic, iz sela bRovic, diplomu mašinskog inženjera u penziji zamenio je pčelarskom prozvod... Pročitaj cijelu bilješku »

Nedelja ujutrom povratak sa stocne pijace u centru Obrenovca :)