Nestabilne vremenske prilike ove godine su zadale mnogo muke vinogradarima.Teška godina koja je zaht... Pročitaj cijelu bilješku »

Acimovicima ne treba more, oni su sebi napravili ambijent primorskog dvorista. palme, kaktusi, južno... Pročitaj cijelu bilješku »

Otvorena je diskusija na temu: Kozji sir sa tartufima - za duplu lekovitost

Kada je čvrsto rešio da se u slobodno vreme bavi voćartsvom, Danko Jovanović iz sela Urovci, eksperi... Pročitaj cijelu bilješku »

Da li ste već izvrsli letnju rezidbu voča? Letnja zelena rezidba neizostavna je u gajenju voća, ovoj... Pročitaj cijelu bilješku »

U ovo doba godine, pčele su na vrhuncu svog razvoja. Zato se dešava da se u dvorištima često pojavlj... Pročitaj cijelu bilješku »

Od početka godine do danas na teritoriji opštine Obrenovac palo je oko 50 litara kiše po metru kvadr... Pročitaj cijelu bilješku »

Zoran Lukić iz Urovaca dugo će pamtiti 4. maj, kada je njegova ovca ojagnjila petorke.

Vesna Prokopljević iz Prihvatilišta "Draževac" objavila je na Fejsbuk stranici Prihvatilišta da su o... Pročitaj cijelu bilješku »

Slavko Budić iz Male Moštanice već godinama uzgaja ukrasnu živinu za koju kaže da mu je često najbol... Pročitaj cijelu bilješku »

Dejan Vilotić iz Grabovca nekoliko decenija bavi se proizvodnjom rasada a ovaj posao započeo je njeg... Pročitaj cijelu bilješku »

Biljana Šošić pčelarka iz Male Moštanice, a po struci diplomirani ekonomista svoje proizvode na Obre... Pročitaj cijelu bilješku »

Sedamdesetogodišnja Mirka Selaković iz Mladosti plete od svoje pete godine. Nekada su to bili odevni... Pročitaj cijelu bilješku »

Ako pitate golubara sta je to golubarstvo, svaki će vam reći ljubav, hobi način života i više od tog... Pročitaj cijelu bilješku »

U junu 2018. godine porodica Petrašević dobila je kućnog ljubimca, i možda u ovome ne bi bilo ništa... Pročitaj cijelu bilješku »

Domaćin Aleksandar Simić iz Bariča tek u penzionerskim danima uspeo je da ispuni davnašnju želju, da... Pročitaj cijelu bilješku »

Više od tri decenije u dvoristu porodice Trkulja u Obrenovcu raste japanska jabuka, privlači pažnju... Pročitaj cijelu bilješku »

Domaćin Živko Savić već skoro četiir decenije drži rasadnik tuja u selu Trstenica, na svom imanju Sa... Pročitaj cijelu bilješku »

Mladi domaćin Marko Stamenić, iz Velikog Polja, iako u stalnom radnom odnosu već četiri godine bavi... Pročitaj cijelu bilješku »