Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Od 07. do 09. oktobra u Topoli se održava privredno turistička manifestacija Oplenačka berba po 59. put a u okviru nje Sabor izvornog narodnog stvaralaštva.

Kao i svake godine i ove je planirano XVIII Međunarodno ocenjivanje vina i rakije u Kraljevskoj vinariji za 04. oktobar sa početkom od 10 časova.

Prvog dana Oplenačke berbe u petak najpre će se u 10 časova održati Dečji program a potom u 14 časova Svečano otvaranje 59. Oplenačke berbe – Topola 2022. – Pozornica na otvorenom u Karađorđevom gradu.

Za 15:00 časova zakazan je Dečiji festival folklora a za 16:00 otvaranje Sajma vina, suvenira i domaće radinosti – Vinska ulica.

U 17:00 časova zakazana je Promocija CD “Od Zlata jabuka”, prof.dr Dimitrije Golemović – Vizitorski centar a u 19:00 – Koncert orkestra Miše Mijatovića sa izvođačima – Jelena Broćić i Slavko Banjac – Vinski trg.

Drugog dana Oplenačke berbe u subotu od 09:00 časova održaće se takmičenje u kuvanju gulaša Kraljevski kotlić plato Vizitorskog centra a u 10:00 – Otvaranje 12. Nacionalne izložbe pasa svih rasa – Kinološko društvo “Karađorđe” Topola – Fudbalsko igralište, selo Žabare.

Za 11 časova zakazan je koncert izvornih pevačkih grupa a za 12:00 – Koncert KUD-ova i otvaranje Izložbe grožđa, voća i ostalih poljoprivrednih proizvoda – Srednja škola “Kralj Petar I” – Vinska ulica.

U 14:30 planiran je Svečani defile učesnika Sabora izvornog narodnog stvaralaštva – od Oplenca do Karađorđevog grada a za 15:00 je zakazano Svečano otvaranje Sabora izvornog narodnog stvaralaštva – Pozornica na otvorenom u Karađorđevom gradu.

U 20 časova održaće se koncert Dragane Mirković na Vinskom trgu.

Trećeg dana u nedelju od 10 časova planirana je Svečana dodela nagrada sa 18. Međunarodnog ocenjivanja vina i rakija – Vinski trg dok će se u 11:00 dodeliti nagrade u različitim kategorijama – Vinski trg.

U 12 časova XI Susreti mladih pevačkih grupa – Stara biblioteka a u 13:00 – Koncert KUD “Oplenac” sa gostima – Vinski trg. U završnici ove manifestacije zakazan je koncert grupe “Neverne bebe” – Vinski trg u 18 časova.

U slučaju kiše program otvaranja manifestacije Oplenačke berbe predviđen za pozornicu u Karađorđevom gradu održaće se na Vinskom trgu, a program Sabora u sali bioskopa Kulturnog centra Topola.