Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kada pročitate ovaj tekst više nećete nonšalantno prolaziti pored parka u kojem se psi izvode u šetnju. Ne samo što liče na svoje vlasnike, psi mnogo govore i o tome kakve su im gazde u ljubavi i seksu.

Čivavu šetaju osobe koje ne vole da se vezuju i preferiraju seks za jednu noć, pokazalo je, između ostalog, ispitivanje koje je obuhvatilo 1.000 korisnika aplikcije Kloof, starosti između 18 i 33 godine.

Tako je ustanovljeno da pudle vole dame koje su, verovali ili ne, „vruće“ i nemirnog duha. One imaju visoke standarde u svemu pa i u seksu, što znači da od partnera očekuju maskimum u krevetu, ali mu i nude “sve“.

Vlasnice zlatnih retrivera su već nešto „mirnije“ i asociraju na porodicu sa punu dece. Međutim, učesnici ankete su rekli da žene sa zlatnim retriverom doživljavaju i kao „sponzoruše“, ili barem kao osobe kojima je veoma bitno koliko partner zarađuje.

Psa rase bigl, niskog lovca u tri boje, šetaju temperamentne žene koje i same poseduju „lovačke veštine“ – vode se instinktom koji ih retko vara.



Labradore vole pouzdane žene i muškarci misle da na njih mogu da se oslone.

Žene smatraju da su najatrktivniji oni muškarci koji imaju labradore i doge. One kažu da labradore šetaju tate, zapravo muškarci koji žele „kuću punu dece“.

Nemačkog ovčara imaju oni koji su „jaki na delu“, a slično se može reći i za vlasnike sibirskih haskija koji damama deluju kao „pravi junaci“. Muškarac koji šeta „pastira“ znaće da brine i o svojoj ženi, smatra većina učesnica ankete.

Nežni i pažljivi su vlasnici zlatnih retrivera, to su muškarci kojima se može verovati jer nisu nestalne ćudi.

Za vlasnike francuskog buldoga dame su rekle da su „slatki i mirni dok su mrzovoljni“, ali da očekuju da će odjednom početi da reži i zavija direktno na uvo. „To su nepouzdani mrgudi koji traže seks za jednu noć“, jedan je od komentara, a nekoliko učesnica anekete je reklo da za vlasnike buldoga misle da su lenji i da ne žele da se trude oko svoje partnerke.

Sibirski haski je rođen za život u ekstremnim uslovima, što znači i da je njegov vlasnik spreman na sve, da nije razmažen i da je tu kada njegovoj lepšoj polovini treba pomoć