Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Ovavezno isprobajte:

Ova maska je delotvorna! Nije komplikovana za pripremu, a u momentu zateže lice. Našla sam je nedavno na netu, isprobala i rešila da podelim sa vama. Nije baš da izgledate 20 godina mlađe, ali posle ove maske lice vam je osveženo i zategnuto.

Materijal
- kesica želatina (10 gr)
- 150 gr kajmaka (mleka, kefira ili jogurta)
- čajna kašičica glicerina (apotekarski ili biljni)
- čajna kašičica meda


Priprema:
Rastvorite želatin u kajmaku (ili u drugom kiselomlečnom proizvodu) i ostavite u frižider na 6-8 sati. Nakon toga, nežno mešajući, ugrejte smesu na vodenoj pari, dok se želatin potpuno ne rastvori. Skinite sa šporeta i dodajte med i glicerin. Promešajte.

Sačekajte par minuta dok se smesa malo ohladi i nanesite je na očišćeno lice, vrat i zonu dekoltea. Držite je 20-25 minuta, zatim je uklonite papirnom (ili pamučnom) maramicom, umočenom u mleko.

Ostatke maske isperite toplom, pa hladnom vodom. Pripremljenu masku možete čuvati u frižideru 5-7 dana, i koristiti je svaki dan. Ujutro je možete nanositi na lice hladnu, da biste osvežili lice, a uveče malo ugrejanu (u mikrotalasnoj pećnici ili na vodenoj pari) za pojačanje hranljivog efekta. Efekti maske biće vidljivi već nakon prvog nanošenja.