Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Međunarodna federacija pokreta organske poljoprivrede IFOAM organizuje 1. juna u 10h vebinar “Korišćenje znanja i veština i razmena znanja u održivoj organskoj proizvodnji“. Organska poljoprivreda zahteva dosta znanja. Mnogi stručnjaci se slažu da je informacija najvažniji input, a naročito informacija koja ima i praktičnu primenu. Pristup informacijama nije uvek jednostavan, vođenje evidencije je često izazov, kao i pronalaženje prave informacije u pravom trenutku. Na vebinaru će se diskutovati o dostupnim informacijama i načinima razmene informacija, sa ciljem podsticanja rasta organskog sektora. Vebinar se organizuje putem zoom platforme na engleskom jeziku uz prevod na srpski.


Welcome! You are invited to join a meeting: Knowledge management and exchange - OT4D Serbia. After registering, you will receive a confirmation email

Welcome! You are invited to join a meeting: Knowledge management and exchange - OT4D Serbia. After registering, you will receive a confirmation email about joining the meeting.

us06web.zoom.us