Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Ловачко удружење из Кнића

На изборној Скупштини Ловачког удружења "Владан Милошевић" из Кнића за председника Скупштине изабран Дејан Павловић, а за председника Удружења, Милија Радоњић

Делегати Ловачког удружења "Владан Милошевић" из Кнића одржали су данас изборну Скупштину на којој су изабрали ново руководство. За председника Скупштине изабран је Дејан Павловић, а за председника Удружења, Милија Радоњић. Нови заменик председника Скупштине биће Бојан Никетић, а заменик председника Удружења Радован Симовић.

Изабрани су и нови чланови Управног и Надзорног одбора, Дисциплинске комисије, а за секретара Ловачког удружења изабран је Славиша Вујовић. Новоизабрани председник Скупштине Ловачког удружења, Дејан Павловић захвалио се на указаном поверењу и обећао да ће заједно са свим ловцима радити на унапређењу рада Удружења, враћању поверења и омасовљењу Ловачког удружења Кнића. Враћање поверења, заједништво и тимски рад обећао је и нови председник Удружења ловаца Кнића, Милија Радоњић и као један од приоритета истако завршетак ловачког дома.