Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Srbija ima svog predstavnika na takmičenju za najboljeg somelijera sveta u Parizu

Srpski somelijer Vuk Vuletić, predstavnik je Udruženja somelijera Srbije na Takmičenju za najboljeg somelijera sveta, koje se održava od 7. do 12. februara 2023. u pariskom hotelu "Pullman Montparnasse".

Na ovom najprestižnijem somelijerskom nadmetanju, među 68 kandidata učesnika naći će se i aktuelni šampioni Evrope i Afrike, Amerike, kao i Azije i Okeanije. Konkurencija nije mala, ali Vuletić se vredno sprema i čvrsto veruje da će nadmašiti svoj rezultat od pre četiri godine.

Podsećamo da je on, 2019. godine, na istom takmičenju održanom u Antverpenu, u Belgiji, nastupio u polufinalu i zauzeo 19. mesto među 66 takmičara iz 63 zemlje sveta.

Finale u čuvenoj "Paris La Defens" areni

Kvalifikacije i polufinale u Parizu će se održati iza zatvorenih vrata, dok će finale takmičenja biti otvoreno za publiku, 12. februara od 14 časova, u čuvenoj Paris La Defens areni.

Finale je 12. februara od 14 časova

Takmičenje možete da pratite preko internet stranice i društvenih mreža Udruženja somelijera Srbije, a nadmetanje finalista će se prenositi uživo preko linka Međunarodne asocijacije somelijera - ASI.

Datumi i satnice održavanja:

8. februar - Kvalifikacije (četvrtfinale)
10. februar - Polufinale takmičenja
12. februar - Finale takmičenja i proglašenje pobednika

Foto: SERSA