#vino - KLUB

Pitanje ili dilema..ako se zeli vocno vino stavitj u prodaju,treba se registrirati,a da bi se registriralo,treba imati polozeni tecaj za vinogradara/podrumara.Zovemo.po regiji pucka sveucilista i nitko taj tecaj vec godinama nije organizirao i nema zainteresiranih.Kako rijesiti taj problem?

5. po redu WineOS okupio je vinare iz nekoliko država u osječkom Muzeju okusa. Evo i par kadrova s o... Pročitaj cijelu bilješku »

Ovom prilikom javno pohvaljujem vlastitu ženu! Konačno je našla adekvatan recept i napravila kolač p... Pročitaj cijelu bilješku »

Još od davne 1978. godine, stanovnici Dragonjske ulice u Osijeku, svake se godine opraštaju od stare... Pročitaj cijelu bilješku »

Mislite da znate što je RTG? Slomili ste nešto ili tek kanite? Moguće je jedino lomljenje jezika čit... Pročitaj cijelu bilješku »

Hrabri dečki griju kuhano vino! #agroplayboy #pavoš

Stigle friško publicirane Vinske priče Željka Garmaza :) #wine #wines #winery #slavonija #vino #podu... Pročitaj cijelu bilješku »

Nova nada Baranje, vrhunski Chardonnay 2017 uskoro dolazi na tržište ;) #belje #baranja #chardonnay... Pročitaj cijelu bilješku »

Vlado Krauthaker, renomirani vinar i vinogradar iz Kutjeva, osvojio je glavnu nagradu za osobu godin... Pročitaj cijelu bilješku »


Zlatno klasje #102: 2. 12. 2018. - cijela emisija

102. emisija Zlatno klasje donosi razgovor s vinarom Vladom Krauthakerom iz Kutjeva koji je ovogodišnji dobitnik Vinartove nagrade "Rom...

www.youtube.com

Izađite na balkone pozdravite Šampione ... Sabatine 2018 u kategoriji buteljiranih proizvoda ;) #sab... Pročitaj cijelu bilješku »

Upoznajte šampione Sabatine u kategorijama otvorenih i mladih vina #sabatina #vinarstvo #vino #malil... Pročitaj cijelu bilješku »

Na Malom Lošinju, u sklopu otvorenja 28. Sabatine, međunarodnih susreta vinogradara i vinara održana... Pročitaj cijelu bilješku »

"Vino moraš piti tako da ti razbuđuje svijest, a ne da je gasi." Tin Ujević napustio nas je na jučer... Pročitaj cijelu bilješku »

Praktično, ali previsoko :)

Prodajem motornu leđnu prskalicu za vinograd TOMOS PANONIJA, uređena, 100% ispravna. cijena 1.000kn... Pročitaj cijelu bilješku »

In vino veritas est! #agroplayboy #pavoš

‪Vinarija Weingut Heinrich iz Gradišća u Austriji proizvodi vina u skladu s principima biodinamike.... Pročitaj cijelu bilješku »

i u vinograd biciklima! #agroplayboy #pavoš

“Vino se ne pije, u vinu se uživa!” ;) #mačkovpodrum #frajla #portugizer

Završna faza krčenja starog vinograda; skidanje žice sa stupova i eliminacija starih drvenih stupova... Pročitaj cijelu bilješku »

VODI RAČUNA KOJE VINO VOLIŠ i s kim ga PIJEŠ! #agroplayboy #pavoš

Ljetna premijera Krauthaker pjenušca Julija u Puli

Završne pripreme u tijeku. VinoSalis 2018, Tuzla

U inspekciji baranjskih vinograda. Loza je u dobroj kondiciji #belje #vidikovac

Prodajem PROFESIONALNI MLIN ZA MESO OMAS TROFAZNI MOTOR VELIKE SNAGE,
Prodajen prskalicu za motokultivator od 200l za zastitu vinogradima i voćnjacima i povrtnjaku!
Za dodatne informacije možete me kontaktirati na meil jerko.majic2@gmail.com ili mobit 099 644 33 44!

Provjerili smo napredak egzaktnog gnojidbenog pokusa u voćnjaku jabuke tvrtke Rabo d.o.o. u Kneževim... Pročitaj cijelu bilješku »

Novi problem i novo rješenje za vinogradare! Više na: https://bit.ly/2sc3GD9

Jedan od prvih malih vinogradara i vinara koji su prije više od 25 godina pokretali revitalizaciju p... Pročitaj cijelu bilješku »

Pogledajte video za Alfil Duplo, jedinstvenu kombinaciju djelatnih tvari i najkraću karencu u vinogr... Pročitaj cijelu bilješku »

CroVin, prvi središnji skup vinogradara i vinara Hrvatske. Panel: Vinogradarstvo i vinarstvo pod lup... Pročitaj cijelu bilješku »

Kroz naš video saznajte kako se rješiti plamenjače u vinogradu!

Krunoslav Sontaki, mladi vinar iz Kutjeva, napravio je "Superslava", zanimljivu kupažu sastavljenu o... Pročitaj cijelu bilješku »

Poštovani,
Gdje se mogu nabaviti Beli kliještima za vezivanje vinove loze i kolika je cijena.

Kod Rade Bobanovića #polača #masvin #vino #smokve #masline

Veleučilište u Požegi i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Požega potpisali su partners... Pročitaj cijelu bilješku »

Vinska cesta Belje i zimska idila #Go2Baranja #baranja #vina
Photo by: Gordan Trtanj

@belje

Subvencija Grada Beograda!!! Rok za prijavu je 16. mart! Ukoliko trazite mehanizaciju prava adresa j... Pročitaj cijelu bilješku »

Radio bih kao čuvar vinograda na Hvaru.Divlje svinje su problem

I Agroklub-ovci bili na novinarskoj zabavi. Posebno me raduje da su Maja i Željka (abecednim redom)... Pročitaj cijelu bilješku »

@Maja Celing Celić @Željka Rački-Kristić

Savjetodavna služba Kaptol i ove godine organizira besplatnu školu rezidbe za sve zainteresirane osobe. Škola rezidbe organizirana je u dva termina i to: 1. Škola rezidbe vinove loze – 15. i 16. veljače 2018. godine 2. Škola rezidbe voćaka – 20. - 23. veljače 2018. godine Škola je koncipirana na teo... Pročitaj cijelu bilješku »

Dragi naši Klubovci, zapratite i naš instagram profile www.instagram.com/agroklub i budite u toku dn... Pročitaj cijelu bilješku »

Rijetko koji ljubitelj dobre kapljice u Hrvatskoj nije čuo za Ivana Enjingija, svjetski poznatog vin... Pročitaj cijelu bilješku »

Za Vinsku omotnicu, mjeru čiji je cilj povećanje konkurentnosti hrvatskih vinara i vinogradara, u ra... Pročitaj cijelu bilješku »

Sveti Vinko (San Vicente de Zaragoza), đakon i mučenik iz vremena cara Dioklecijana, zaštitnik je vi... Pročitaj cijelu bilješku »

Obzirom na ovakovu zimu kada tretirati voćke i vinograde?

Vino, ganga, Neretva ;)
Spavaš li mirno Buliću Mate? Ovo treba napraviti i za traktore ;)

Posjetite Podrum Marija u Iloku i osjetite sve čari Srijemskog vinogorja :) Naša ponuda od sada je d... Pročitaj cijelu bilješku »


Podrum Marija

U Podrumu MarijA godišnje se proizvede oko 5 vagona vina sorti graševine, frankovke i traminca koje se distribuira s vlastitom etiketom...

www.podrum-marija.hr

Advent na suhom i toplom uz - vino ;) Prvi zagrebački „Advent za vinoljupce“ na rasporedu je u petak... Pročitaj cijelu bilješku »