#vino - KLUB

Gospodarski list i Infomart Zagreb organizirali su drugi CroVin, čiji je domaćin bilo Veleučilište u... Pročitaj cijelu bilješku »


Zlatno klasje #116: Drugi stručni skup vinara i vinogradara CroVi...

Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjeg prvog CroVin-a, središnjeg stručnog skupa vinogradara i vinara Hrvatske, Gospodarski list i Infom...

www.youtube.com

Ko je reko da mu fali?

U Požegi se održava 2. CroVin, dvodnevna manifestacija vinogradara i vinara Hrvatske

Vedrane, sve si dobro detektira. Tomac isto reče: "Vrime je da se sruši. Pogledajte koliko je o njoj vlasnik brinuo". O ovoj višestoljetnoj maslini, koja je egistirala uz rub nekadašnjeg vinograda odavno se nitko ne brine. Ne samo da nije orezivana, nego je zarasla u redinu. Ali, isto je gotovo svak... Pročitaj cijelu bilješku »

Požega i Kutjevo, od 28.02. do 01.03.2019., mjesto su i vrijeme događaja koji ne smijete propustiti,... Pročitaj cijelu bilješku »

Eto, par dana bez terapije i odmah padne imunitet

Stručni savjetnik HPŠSS-a pokazao je i objasnio kako orezati vinovu lozu uzgojnoga oblika dvostruki... Pročitaj cijelu bilješku »


Zlatno klasje #111: Rezidba vinove loze uzgojnoga oblika dvostruk...

Proveli smo jedan dan u zimskoj školi rezidbe vinove loze. Stručni savjetnik HPŠSS-a pokazao je i objasnio kako orezati vinovu lozu uzg...

www.youtube.com

Kaže #vinopija o #wineos: Pravom vinu pripisujem magiju takvog trenutka koji uključuje um, srce i dušu. Opijenost potpunim smislom. Skraćeno, Ops!
https://vinopija.com/2019/01/24/wineos-2019/

@zeljko garmaz

Nebuloza je to da je nase vino ocjenjeno u drzavnom labaratoriju(vinarski institut),kao odlicno a mi nemozemo krenuti u prodaju jer nemamo nekakav tecaj..a svojim proizvodom smo dokazali da znamo i mozemo proizvesti kvalitetan proizvod.I jos uz to,tecaj se bazira na grozdu,a mi preradujemo neko sasv... Pročitaj cijelu bilješku »