#osijek - KLUB

5. po redu WineOS okupio je vinare iz nekoliko država u osječkom Muzeju okusa. Evo i par kadrova s o... Pročitaj cijelu bilješku »

Još od davne 1978. godine, stanovnici Dragonjske ulice u Osijeku, svake se godine opraštaju od stare... Pročitaj cijelu bilješku »

Za bolji Osijek ;)

Nova nada Baranje, vrhunski Chardonnay 2017 uskoro dolazi na tržište ;) #belje #baranja #chardonnay... Pročitaj cijelu bilješku »

Na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek danas je održan Dan karijera pa su studenti imali pril... Pročitaj cijelu bilješku »

Malo iz perspektive žitarica, KWS pokusno polje u blizini Osijeka, sjetva ječma i pšenice 18.10.2018... Pročitaj cijelu bilješku »

Južina u Osijeku...

Ako su ovo posljedice klimatskih promjena, ja ih pozdravljam. 20°C ujutro u Osijeku krajem listopada ... da je barem svaki dan južina ;)

Nakon žetve kukuruza, vrijeme je za sjetvu pšenice. Na KWS pokusnom polju u Osijeku, u planiranom pe... Pročitaj cijelu bilješku »

U Osijeku je danas održan Kleines Oktoberfest u Sunčanoj ulici, od 15 h pa sve do sitnih sati. Ni ki... Pročitaj cijelu bilješku »

Evo kako je izgledao prošli vikend na Farm Show-u Osijek - traktori od 1 do 400 konjskih snaga, mnoš... Pročitaj cijelu bilješku »

Djeca kukuruza poštuju tradiciju i sad već vješto krune kukuruz :-) Ako ste u blizini - svakako posj... Pročitaj cijelu bilješku »

I ove godine Vas čekamo na Sajmu mehanizacije Farmshow u Osijeku! Vidimo se! #sijemobuducnost

Malo svježih slika naših "modela" s pokusnog polja - Kollegas, Kapitolis, Kabrinias...bacite i Vi po... Pročitaj cijelu bilješku »

KWS hibridi suncokreta na pokusnim poljima Zavoda za sjemenarstvo i rasadničarstvo u Osijeku...#sije... Pročitaj cijelu bilješku »

Kako je prošao još jedan KWS dan polja, Centralni dan polja u Osijeku gdje su predstavljene sve kult... Pročitaj cijelu bilješku »

Provjerili smo napredak egzaktnog gnojidbenog pokusa u voćnjaku jabuke tvrtke Rabo d.o.o. u Kneževim... Pročitaj cijelu bilješku »

Subotom u Osijeku #sajamantikviteta

Na putu između Novog Sada i Osijeka, uhvatio sam par zanimljivih kadrova #repica #johndeere

@AURIS

Zasijana prva SMART KWS sorta, SMART BELAMIA KWS na našim pokusnim poljima Zavoda za Sjemenarstvo i... Pročitaj cijelu bilješku »

Svega lijepog danas na manifestaciji Šarana jaja bojama grada - dan usksnih običaja i rukotvorins na... Pročitaj cijelu bilješku »

Malo više o CONVISO SMART tehnologiji te što je predstavljeno na CONVISO SMART edukativnoj radionici... Pročitaj cijelu bilješku »

Održana je prva CONVISO ® SMART EDUKATIVNA RADIONICA u Osijeku - proizvođači koji će među prvima isp... Pročitaj cijelu bilješku »

Prošle godine na našem pokusnom polju u Osijeku a od ove godine i na Vašem polju. Zasijati ćete među... Pročitaj cijelu bilješku »

Crna slavonska svinja je autohtona hrvatska pasmina nastala krajem 19. stoljeća u okolici Osijeka, n... Pročitaj cijelu bilješku »

BBOil, nova uljara za hladno prešana ulja. Otvorena ovih dana - industrijska zona Bijelo Brdo kod Os... Pročitaj cijelu bilješku »

Sajam antikviteta i - fine hrane! Mmm
Tvrđa, Osijek. Svake prve subote u mjesecu.

Obišao i napravio par fotki. Rasadnik Labplant u Bijelom Brdu kod Osijeka

Skidali smo pokus kukuruza u Osijeku...uskoro rezultati pokusa! #sijemobuducnost

Danas je na Urbane vrtove u Osijeku stiglo gnojivo od gljiva - mješavina slame, konjskog gnojiva i o... Pročitaj cijelu bilješku »

Pregled ovogodišnjeg FarmShow Osijek.

Znam da će ova objava izazvati negodovanje u užem krugu(a i šire) ljudi koji proizvode batat ali jednostavno HERBICIDIMA i INSEKTICIDIMA nije mjesto u proizvodnji batata. Eto tako danas jedan proizvođać iz Vinkovaca priča (piše) kako koristi HERBICID SENCOR WG 70 protiv korova.Uz to još krivo primje... Pročitaj cijelu bilješku »

Ovako su izgledale pripreme za Slama 2017 Land Art Fest između Osijeka i Bilja. Fotke by Šiki

Majice stigle. Agroklub ekipa spremna za utakmicu #PokrenimoGrad #PokrenimoSelo #OsijekAle #Agroklub Pročitaj cijelu bilješku »

Nebo iznad Osijeka, sinoć

Poštovani ministre, budući da sam studentica Lovstva i zaštite prirode, a lovstvo je posebna grana u polju poljoprivrede i šumarstva, lovstvo nije samo lovac i puška nego jedna vrlo zahtjevna multidisciplinirana gospodarska i znanstvena grana, koja se u prvom redu bavi uzgojem i zaštitom divljači, a... Pročitaj cijelu bilješku »

25/08/2017 u Osijeku - Agro.Rocks - Save the date #agrorocks2017

Sjetva šećerne repe na pokusnom polju u blizini Osijeka! #sijemobuducunost #secernarepa

Jučer smo kolegica Roberta Sorić iz Agroglasa i ja održale prezentaciju zainteresiranim studentima P... Pročitaj cijelu bilješku »

I ove godine smo bili dio proljetnog sajma u Osijeku sa našim proizvodima od eko kupina.

Slavonika, poljoprivredna konferencija u Osijeku

Farmeron se zatvara u Osijeku, a Kopić s timom već planira nove projekte


Farmeron se zatvara u Osijeku, a Kopić s timom već planira nove p...

Što se sad događa s Farmeronovim timom, što namjerava osnivač Matija Kopić, ali i što sve to znači za hrvatsku startup scenu, analizira...

www.netokracija.com

Proglašena Karašička republika!
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=66139

Maglovito jutro u Osijeku..

[Uživo] Vatrogasci gase požar nedaleko našeg ureda Osijeku. Zapalio se otpad u dvorištu Unijapapira... Pročitaj cijelu bilješku »

[U tijeku] Festival vina, delicija i ugodnog življenja u Esseker centru u Osijeku :)

#WineOS

Da nitko ne bude ljubomoran. Ovaj pogled s prozora hotela u Bologni i nije ništa bolji od pogleda sv... Pročitaj cijelu bilješku »