#jabuke - KLUB

Onomad dok sam prodavao jabuke! #agroplayboy #pavoš

Ovom prilikom javno pohvaljujem vlastitu ženu! Konačno je našla adekvatan recept i napravila kolač p... Pročitaj cijelu bilješku »

Da se malo pohvalim :) EKO jabuke iz mog malog voćnjaka. Ove godine više jabuka nego lišća na drvu. Pročitaj cijelu bilješku »

Malo jabuka, kruški i pokoja paprika na sajmu u Gornjoj Ragdoni #agra #radgona #jabuke #kruške #papr... Pročitaj cijelu bilješku »

Provjerili smo napredak egzaktnog gnojidbenog pokusa u voćnjaku jabuke tvrtke Rabo d.o.o. u Kneževim... Pročitaj cijelu bilješku »

Jadranka Aleksić, Bayer o strategijama zaštite jabuke #bayercropscience #bayer #profifruit #beoexpo Pročitaj cijelu bilješku »

Ko kaže da jabuke i kruške ne idu zajedno? kod #matić-a je sve moguće

pitanje vezano za donacije voća; izvanredne mjere povlačenja voća sa tržišta 2016. godine. Kako se moglo dogoditi da je kvota ispunjena za manje od 2 tjedna od objave natječaja, u odnosu na protekle dvije godine kada je bio čak raspisan i drugi krug. Obzirom da je iz Agecije rečeno da metodologija d... Pročitaj cijelu bilješku »

KAN gjubrivo. Sta mislite koje je bolje, Pancevacko ili Petrokemija? Za jabuke

https://www.syngenta.rs/product/crop-protection/fungicid/chorus-50-wg

Chorus 50 WG - Fungicid za suzbijanje uzročnika čađave pegavosti lista i krastavosti plodova jabuke i sušenja cvetova i grančice i mrke truleži plodova višnje, a moze i za lešnik.