#jabuke - KLUB

Ovom prilikom javno pohvaljujem vlastitu ženu! Konačno je našla adekvatan recept i napravila kolač p... Pročitaj cijelu bilješku »

Da se malo pohvalim :) EKO jabuke iz mog malog voćnjaka. Ove godine više jabuka nego lišća na drvu. Pročitaj cijelu bilješku »

Malo jabuka, kruški i pokoja paprika na sajmu u Gornjoj Ragdoni #agra #radgona #jabuke #kruške #papr... Pročitaj cijelu bilješku »

Provjerili smo napredak egzaktnog gnojidbenog pokusa u voćnjaku jabuke tvrtke Rabo d.o.o. u Kneževim... Pročitaj cijelu bilješku »

Jadranka Aleksić, Bayer o strategijama zaštite jabuke #bayercropscience #bayer #profifruit #beoexpo Pročitaj cijelu bilješku »

Ko kaže da jabuke i kruške ne idu zajedno? kod #matić-a je sve moguće

pitanje vezano za donacije voća; izvanredne mjere povlačenja voća sa tržišta 2016. godine. Kako se moglo dogoditi da je kvota ispunjena za manje od 2 tjedna od objave natječaja, u odnosu na protekle dvije godine kada je bio čak raspisan i drugi krug. Obzirom da je iz Agecije rečeno da metodologija d... Pročitaj cijelu bilješku »

KAN gjubrivo. Sta mislite koje je bolje, Pancevacko ili Petrokemija? Za jabuke

https://www.syngenta.rs/product/crop-protection/fungicid/chorus-50-wg

Chorus 50 WG - Fungicid za suzbijanje uzročnika čađave pegavosti lista i krastavosti plodova jabuke i sušenja cvetova i grančice i mrke truleži plodova višnje, a moze i za lešnik.

Što prolazi mali voćar u ovoj godini? Ova godina je iznimno teška za sve voćare, posebice one male.... Pročitaj cijelu bilješku »

Što reći na ovo smrzavanje u drugoj polovici travnja? Što će jabuke reći??

Kalemljenje jabuke.


OPG -ORAH / Šarlija Tomica

OPG -ORAH / Šarlija Tomica, Slavonski Brod. Sviđa mi se: 228 · 20 govori o ovome. Poljoprivredna tvrtka

www.facebook.com

Trazim mislenje kakvo djubrivo upotrebit za proletno gjubrenje jabuke. Na pocetku Januara stavio sam hrvatsko 8-16-24, 500 grama po stablu, ali dvoumim se izmegju KAN i rusku 16 za prolece. sta upotrebit i kada tacnije?

Resen, Makedonija Krenula je vegetacija neke vrste dive slive Nadamo se da nece biti problemi kod ja... Pročitaj cijelu bilješku »

SLIČICE IZ DRAGALIĆA Prije šesnaest godina posadili smo prvi naš obiteljski voćnjak površine 1 hekta... Pročitaj cijelu bilješku »

Jabuke nekoliko trenutaka prije nego će završiti kao sok ;)

SLIČICE IZ PAVLOVACA Jabuka konjara!? Ove plodove jabuke našli smo u voćnjaku Stjepana Pavera iz Pav... Pročitaj cijelu bilješku »

SLIČICE IZ DONJIH BOGIĆEVACA Organski uzgojene jabuke Ovo su prvi plodovi starih sorata jabuka sa st... Pročitaj cijelu bilješku »

Jabuke su tako blizu samo zubi da zagrizu:-)

Jeste li ikad zamišljali jabuke otporne na krastavost? Naši stručnjaci rade upravo na razvoju takvih... Pročitaj cijelu bilješku »

U proljece kad procvatu jabuke ;)

Dali treba prskati jabuke prije ili poslije cvatnje.

Češnjak udruga i Udruga sačuvajmo stare sorte jabuka u krugu OŠ u Ceriću posadili stare sorte voća,... Pročitaj cijelu bilješku »

SLIČICE IZ NAŠEG VOĆNJAKA Imali smo goste u voćnjaku, ostavili su tragove u snijegu... Ovaj drugi i... Pročitaj cijelu bilješku »

Za sve one koje vole jabuke ;)

SLIČICE IZ NAŠEG VOĆNJAKA (iz moje arhive) Slike buđenja prirode S nestrpljenjem iščekujemo proljeće... Pročitaj cijelu bilješku »

SLIČICE IZ NAŠEG VOĆNJAKA Trogodišnje stablo jabuke Na slici se sve vidi tako da nije potreban nekak... Pročitaj cijelu bilješku »

SLIČICE IZ POŽEGE Adamovka (adamčica) Ove jabuke neobična zvjezastog oblika snimio sam na tradiciona... Pročitaj cijelu bilješku »

SLIČICE IZ NAŠEG VOĆNJAKA Jabuka godpodnjača (gospojinka) Na slici su plodovi stare sorte jabuke gos... Pročitaj cijelu bilješku »

SLIČICE IZ NAŠEG VOĆNJAKA Dobra stara sorta Ovo je plod jedne dobre stare sorte jabuke iz našeg voćn... Pročitaj cijelu bilješku »

SLIČICE IZ NAŠEG VOĆNJAKA Koja je ovo jabuka? Plodove ove jabuke na trogodišnjem stablu snimio sam 9... Pročitaj cijelu bilješku »

Voćari, čuvajte se zečeva! Iako je naš obiteljski voćnjak sa starim sortama jabuka i krušaka ograđen pletenom mrežom (visina 1,5 m), što je dobra zaštita od srna i jelenske divljači, divlji zec je ipak pronašao rupu i ušao u nasad. Na ovoj sadnici stare sorte jauke div nije mu smetala ni zaštitna mr... Pročitaj cijelu bilješku »