#gudovac - KLUB (12)

[POZIVNICA] Posjetite nas na 22. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu, Sajamski prostor Gudova... Pročitaj cijelu bilješku »


[DOGAĐAJ] 22. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM | SET Bjelo...

set-bjelovar.hr

Prvog dana sajma u Gudovcu održana je redovna skupština DANH-a. Napravljen je osvrt na učinjeno, iza... Pročitaj cijelu bilješku »

Završne pripreme za još jedan sajam u Gudovcu. Danas je otvorenje, a sajam stignete posjetiti do ned... Pročitaj cijelu bilješku »

Za tjedan dana počinje 25. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam! Budite s nama na ovoj tradicional... Pročitaj cijelu bilješku »

Biomineral Agrostemin j.d.o.o. Bjelovar, je tvrtka koja se bavi proizvodnjom, uvozom i veleprodajom repromaterijala za poljoprivredu, gnojiva, hrane za životinje te opreme i pribora. Sjedište tvrtke je na adresi Gudovačka 42, 43000 Bjelovar , točno preko puta Poljoprivrednog sajma. Najpoznatiji bren... Pročitaj cijelu bilješku »

Gudovac, skoro live ;) Više slika na: https://www.agroklub.com/agrogalerija/24-jesenski-medjunarodni... Pročitaj cijelu bilješku »

Još jedan bjelovarski sajam je iza nas, zahvaljujemo svim posjetiteljima koji su nas obišli i posavj... Pročitaj cijelu bilješku »

POSJETITE NAS NA SAJMU U BJELOVARU-GUDOVAC, GDJE IZLAŽEMO NAŠ NAJNOVIJI TUNEL ZA SPREMANJE ROTO BALA SIJENA I POLJOMEHANIZACIJE. BITI ĆE U PUNOJ VELIČINI 10MX10M, TO JOŠ NITKO NIJE IZLOŽIO, PA ĆETE VIDJETI KADA UĐETE U NJEGA I VIDJETI GA KOLIKO JE SNAŽNA KONSTRUKCIJA I NAJBOLJI PROIZVOD SADA NA TRŽI... Pročitaj cijelu bilješku »