#eko - KLUB

Osječka tvrtka BBOil bavi se proizvodnjom ekološkog hladno prešanog ulja i bezglutenskog brašna. Za... Pročitaj cijelu bilješku »

Naši silosi spremno čekaju ovogodišnji urod uljarica i žitarica. Nakon investiranja i certifkacije d... Pročitaj cijelu bilješku »

Riješite se mrava na jednostavan i ekološki prihvatljiv način! Pojavili su se mravi? Bez brige neće dugo letjeti. Ljeti se pojave krilate spolne životinje koje izlijeću iz mravinjaka u rojevima i u letu se pare. Nakon toga mužjaci uginu, a ženkama otpadnu krila te ih radnici odnesu natrag u mravinja... Pročitaj cijelu bilješku »

Kako više poticati kvalitetu i proizvodnju izvornih hrvatskih ekoloških proizvoda? U emisiji govore... Pročitaj cijelu bilješku »


https://hrti.hrt.hr/home

hrti.hrt.hr

Za sve one koji su pokazali interes za ekološku proizvodnju, KWS nudi netretirano sjeme u svom sorti... Pročitaj cijelu bilješku »

Što ucinit kod Eko proizvodnje češnjaka kad vrhovi lista požute?

Povijest kućnih zamrzivača, ledenih škrinja, ledenica u našim krajevima započinje u doba “politike e... Pročitaj cijelu bilješku »


Kratka povijest ledene škrinje i jedno međimursko ubojstvo

www.jergovic.com

U 5 godina, od 2012 do 2017, površine pod ekološkom proizvodnjom u EU su narasle za 25%! Tako je dan... Pročitaj cijelu bilješku »

i eko i etno...od malena! #agroplayboy #pavoš