Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Podsticaji u poljoprivredi
  • 13.11.2019. 17:00

Pokrajinska vlada dodelila bespovratna sredstva za 14 zadruga

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ugovore poljoprivrednim zadrugama o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu opreme i sistema za unapređenje poljoprivredne proizvodnje i opreme za prerađivačke kapacitete.

Foto: Pokrajinska vlada
  • 200
  • 8
  • 0

Reč je o 14 ugovora vrednih 150 miliona dinara, a realizaciju ovog konkursa sprovela je Razvojna agencija Vojvodine sa 50 miliona dinara.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je prilikom uručivanja ugovora rekao, da je to nova podsticajna mera Razvojne agencije Vojvodine, koja će omogućiti nabavku najsavremenije opreme poljoprivrednim zadrugama.

"Cilj nam je da zajedno sa Pokrajinskim sekretarijatom za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu pružimo podršku domaćoj privredi, preduzetnicima i domaćim zadrugama," kazao je direktor Razvojne agencije Vojvodine Nikola Žeželj.

Događaju je prisustvovao i pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić.


Izvori

Pokrajinska vlada


Tagovi

Pokrajinska vlada Poljoprivreda Novac Podrška Igor Mirović Nikola Žeželj


Autorka

Slađana Aničić

Više [+]

Slađana je diplomirani profesor srpske književnosti i jezika s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je Agrokluba.