Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 20.01.2022. 10:30

Objavljena rang lista za IPARD Meru 7 - seoski turizam

Na ovaj konkurs, koji je bio otvoren od 23. septembra do 17. decembra prošle godine prijavilo se ukupno 295 aplikanata.

Foto: Julijana Kuzmić
  • 260
  • 24
  • 0

Uprava za agrarna plaćanja objavila je rang listu zahteva za odobravanje projekta u Drugom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za diverzifikaciju poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja, odnosno Mere 7 - seoski turizam.

Na ovaj konkurs, koji je bio otvoren od 23. septembra do 17. decembra 2021. godine prijavilo se ukupno 295 aplikanata i to za sredstva u iznosu od 1.763.703.000 dinara. Tačnije, ovi podsticaji utvrđuju se u procentualnom iznosu do 65 odsto vrednosti prihvatljivih troškova investicije, umanjenom za iznos poreza na dodatu vrednost. Korisnik može da ostvari pravo na podsticaje u iznosu od najmanje 20.000 evra, a najviše 300.000 evra po zahtevu, bez obzira na ukupnu vrednost investicije.

Rang listu možete preuzeti u dokumentu ispod teksta

Podnosilac zahteva za odobravanje projekta ima pravo na prigovor na svoje mesto na bodovnoj listi u roku od 15 dana od dana objavljivanja rang liste na zvaničnoj internet stranici Uprave. O prigovoru Uprava rešava u roku od 15 dana od dana podnošenja prigovora. Po konačnosti odluka o prigovorima, Uprava objavljuje konačnu rang-listu zahteva za odobravanje projekta na svojoj zvaničnoj internet stranici.


Dokumenti


Tagovi

Rang lista Uprava za agrarna plaćanja Seoski turizam IPARD Mera 7 Drugi javni poziv


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...