Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 21.05.2018. 15:00

Korisnik ste operacije 4.1.2.? Dobro pročitajte ovu obavijest!

Agencija za plaćanja objavila je obavijest za sve korisnike operacije 4.1.2.!

Foto: Pixabay/extrabrandt
  • 2.789
  • 173
  • 0

Zbog velikog broja upita od strane korisnika vezanih za prihvatljivost pojedinih ulaganja (kombinirani utovarivači, teleskopski utovarivači i traktori/radni strojevi) koji se u Republici Hrvatskoj po Pravilniku homologiraju kao traktori, obavještavamo sve korisnike operacije 4.1.2. Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš koji sukladno Prilogu 9. Natječaja,  imaju odobren trošak "nabavka kombiniranog utovarivača“, da će se kod provjere Zahtjeva za isplatu prihvatljivost troška ocjenjivati isključivo na temelju podataka iz prometne dozvole ili drugog odgovarajućeg dokumenta izdanog od javnog tijela koje regulira navedene propise (tip, namjenu).

Ako navedeni strojevi kod podnošenja Zahtjeva za isplatu budu svrstani u kategoriju traktora, tada se takvi troškovi neće moći isplatiti. Isto se odnosi i na sve ostale radne strojeve/traktore oko kojih postoje nedoumice u koju kategoriju pripadaju.


Tagovi

APPRRR Operacija 4.1.2. Ruralni razvoj


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.