Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krediti
  • 06.10.2021. 12:00

Konkurs za nabavku priplodnih grla preko kredita Pokrajinskog fonda

Krediti će biti odobravani sa kamatnom stopom od jedan odsto na godišnjem nivou, uz primenu valutne klauzule i to na sledeći način maksimalan iznos kredita 40.000 evra, ne manje od 1.000 evra, sa rokom otplate 36 i grejs periodom od 12 meseci.

Foto: Bigstock/aastock
  • 275
  • 76
  • 0

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede raspisao je konkurs za dodelu kredita za nabavku kvalitetnih priplodnih grla u govedarstvu, ovčarstvu, kozarstvu i svinjarstvu u 2021. godini. Sredstva će se dodeljivati poljoprivrednim gazdinstvima - pravnim i fizičkim licima sa područja AP Vojvodine, upisanim u Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Krediti će biti odobravani sa kamatnom stopom od jedan odsto na godišnjem nivou, uz primenu valutne klauzule i to na sledeći način maksimalan iznos kredita 40.000 evra, ne manje od 1.000 evra, sa rokom otplate 36 i grejs periodom od 12 meseci, za koje vreme se ne obračunava interkalarna kamata. Otplata je u šestomesečnim anuitetima, prva rata se uplaćuje po isteku grejs perioda (ukupno sedam rata).

Detaljnije oko uslova i prijavu možete preuzeti u dokumentu ispod teksta

Od dokumentacije, između ostalog, aplikanti treba da obezbede i predračun koji mora biti od dobavljača čija je pretežna delatnost proizvodnja ili prodaja priplodnih grla. Ukoliko je izdavalac predračuna registrovano poljoprivredno gazdinstvo, mora da se dostavi fotokopija Potvrde o izvršenom evidentiranju za PDV.

Prijavu sa traženom dokumentacijom dostaviti poštom ili lično na adresu: Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede, Bulevar Mihajla Pupina 6, 21001 Novi Sad, sa naznakom "Za konkurs". Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 021/557-451

Konkurs je otvoren do kraja godine ili do utroška sredstava.


Dokumenti


Tagovi

Krediti Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede Kvalitetna priplodna grla Konkurs


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...