Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 22
  • 01.02.2023. 10:30

APPRRR izdala obavijest potencijalnim korisnicima mjere 22

U Evidenciju korisnika potpora u ruralnom razvoju treba se upisati najkasnije do 6. veljače. Na što još obratiti pažnju?

Foto: Depositphotos/tpzijl
  • 11.984
  • 698
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju planira objaviti dva natječaja za provedbu mjere 22 "Izvanredna privremena potpora poljoprivrednicima i mikro, malim i srednjim poduzećima  (MSP-ovima)koji su posebno pogođeni učinkom ruske invazije na Ukrajinu".

"Cilj je osiguravati kontinuitet njihovih poslovnih aktivnosti, konkurentnosti i održivosti gospodarstva", navode iz APPRRR-a.

Mjera 22: Izvanrednih 31,7 milijuna eura potpore za poljoprivrednike i MSP-ove

Sve zainteresirane potencijalne korisnike koji ne posjeduju lozinku i korisničko ime za pristup AGRONET sustavu te nemaju dodijeljen modul "Ruralni razvoj" u AGRONET-u, pozivaju da se upišu u Evidenciju korisnika sukladno Vodiču za upis u Evidenciju korisnika potpora u ruralnom razvoju (u daljnjem tekstu: EKPRRiR) za mjeru M22 najkasnije do 6. veljače 2023. godine.

Obratite pažnju na upis u polje "faks"

Prilikom unosa podataka u Zahtjev za upis u EKPRRiR nužno je u polje "faks" upisati tekst "M22" (bez navodnika). 

Kako napominju iz Agencije, na taj će se način sustavno vršiti raspoznavanje prijave.

Kod podnošenja Zahtjeva za upis u Evidenciju korisnika ili Zahtjeva za izmjenu podataka u Evidenciji potrebno je u polja "E-mail" i "Ponovljeni upis istog e-maila" upisati elektronsku adresu korisnika koja se ne koristi u Evidenciji za nekog drugog korisnika.

"Bez upisa u EKPRRiR nije moguće podnošenje zahtjeva za isplatu potpore", upozoravaju.

Kako navode, ova obavijest se ne odnosi na one koji već posjeduju lozinku i korisničko ime za pristup AGRONET i već imaju dodijeljen modul "Ruralni razvoj" u tom sustavu.


Tagovi

APPRRR Mjera 22 Obavijest Potencijalni korisnici Upis Evidencija


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]