Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Podsticaji u poljoprivredi
  • 11.06.2019. 15:20
  • Pčinjski okrug, Vranje

Vranje nudi subvencije stočarima

Grad Vranje raspisao je Javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi u 2019. godini, sa ciljem unapređenja poljoprivredne proizvodnje. Pravo na podsticaje imaju porodična poljoprivredna gazdinstva, koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava. 

Foto: Agroklub
  • 119
  • 4
  • 0

Grad Vranje raspisao je Javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi u 2019. godini, sa ciljem unapređenja poljoprivredne proizvodnje. Novac za ovu namenu planiran je u budžetu Grada za 2019. godinu i biće realizovan u etapama.

Obrazac prijave nalazi se ispod teksta

Rok za dostavu prijave je 25. jun 

Pravo na podsticaje imaju porodična poljoprivredna gazdinstva, koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava. 

Prijavu za dodelu podsticaja mogu da podnesu nosioci ili članovi poljoprivrednog gazdinstva sa prebivalištem na teritoriji grada Vranja. Novac može da se koristi za investiranje u: regres za reproduktivni materijal (veštačko osemenjavanje krava) i nabavku kvalitetnih priplodnih ženskih teladi mlečnih rasa goveda.

Prijave sa kompletnom dokumentacijom podnose se na pisarnici Gradske uprave i dostavljaju Кomisiji na razmatranje. Rok za dostavu prijava je 25. jun ove godine.


Dokumenti


Izvori

Grad Vranje


Tagovi

Javni poziv Podsticaji u poljoprivredi Poljoprivreda Vranje


Autorka

Slađana Aničić

Više [+]

Slađana je diplomirani profesor srpske književnosti i jezika s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je Agrokluba.