Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 4
  • 08.08.2016. 16:30

Rang lista projekata mjere 4.1.1. upravo u izradi!

Uskoro poznata sudbina projekata operacije 4.1.1.

  • 2.999
  • 142
  • 0

Na web stranici Agencije za plaćanja objavljena je još u studenom 2015. radna lista s projektima koji su ušli u drugu fazu obrade u operaciji 4.1.1. "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava".

Kao što smo već i najavili, za 940 projekata Agencija za plaćanja izdat će privremene odluke o raspodjeli sredstava, a uskoro - već sutra ili prekosutra, na web stranici Agencije možemo očekivati i objavljenu Rang listu s korisnicima kojima su izdane privremene odluke o raspodjeli sredstava. Ponavljamo, samo 241 projekt prolazi, ali svima će biti izdane privremene odluke.

Sumnjivi odbijeni, 316 mil. kn ide u nove natječaje!

APPRRR: Radimo na izdavanju privremenih odluka!

Nakon isteka žalbenog roka i postupaka koji ga prate, Agencija će izdati i konačne odluke o dodjeli sredstava ili odluke o odbijanju. Upravo zbog toga, crta na Rang listi projekata zaustavljena je na 241. projektu koji će se financirati u operaciji 4.1.1.

Pomicanje crte na rang listi rezultiralo bi dugotrajnim postupkom obrade kao i čekanjem okončanja svih postupaka koje bi poduzeli korisnici čiji su zahtjevi za potporom odbijeni, a sve to bi stopiralo korištenje raspoloživog EU novca. Dakle, novac iz prvog natječaja za operaciju 4.1.1. prebacit će se u novi natječaj koji će biti raspisan prema novim pravilima.


Tagovi

Mjera 4 Rang lista APPRRR


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]