Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 3
  • 24.03.2017. 13:30

Odgađa se raspisivanje natječaja za Mjeru 3

Obavijest za korisnike mjere 3 "Sustavi kvalitete za poljoprivredne proizvode i hranu": odgađa se raspisivanje natječaja!

  • 1.616
  • 80
  • 0

Na stranicama EAFRD Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, od 21. ožujka stoji obavijest korisnicima vezana za Mjeru 3 "Sustavi kvalitete za poljoprivredne proizvode i hranu":

"Poštovani potencijalni korisnici Mjere 3,

obavještavamo Vas kako se, za danas najavljeno raspisivanje natječaja za tip operacije 3.1.1. odgađa za datume između 03. i 07. travnja 2017. godine. Razlog odgode je potreba da se Pravilnik dodatno uskladi s odredbama odgovarajućih uredbi EU.

Usklađivanje Pravilnika

Raspisivanje natječaja za tip operacije 3.2.1. bit će poznat nakon dobivanja očitovanja od strane Europske komisije za određene odredbe koje su vezane uz tip operacije 3.2.1. O novom datumu raspisivanja natječaja za tip operacije 3.2.1. bit ćete pravovremeno obaviješteni putem naše mrežne stranice i naših profila na društvenim mrežama".


Izvori

Ruralni razvoj


Tagovi

Mjera 3 Promjene Objava natječaja


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]