AgroKlub.com

\

Financiranje

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Financiranje » Javnost o Pravilniku o provedbi podmjere 10.2

Javnost o Pravilniku o provedbi podmjere 10.2

Javno savjetovanje

Javnost o Pravilniku o provedbi podmjere 10.2

Datum: 09.01.2018. 16:30

Kategorija:

Financiranje

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje!

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Tema savjetovanja je: Prijedlog pravilnika o provedbi podmjere 10.2 "Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Prijedlogom pravilnika o provedbi podmjere 10.2 "Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. dodjeljuje se potpora za javnim tijelima za očuvanje i razvoj biljnih i životinjskih genetskih izvora. Cilj savjetovanja je upoznati korisnike s načinom dodjele potpore, uvjetima kao i procedurama provedbe natječaja kako bi se kvalitetno pripremili za natječaje i iskoristili sredstava koja su im na raspolaganju iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Savjetovanje je otvoreno do: 22.1.2018.

Foto: Pixabay/Alexsander-777

Broj pregleda članka: 341; Uspješnost članka: 21.05

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja

Tagovi: Ruralni razvoj, Javno savjetovanje, Mjera 10

Ključne riječi članka: javnost, o, pravilniku, o, provedbi, podmjere, 10, 2, razvoj, genetskih, izvora, očuvanje, podmjere, potpora, provedbi, genetskih izvora, provedbi podmjere, ruralnog razvoja republike, razvoja republike hrvatske, programa ruralnog razvoja,  iz programa ruralnog, razvoj genetskih izvora, poljoprivredi  iz programa, očuvanje održivo korištenje


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!