Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javno savjetovanje
  • 09.01.2018. 16:30

Javnost o Pravilniku o provedbi podmjere 10.2

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje!

Foto: Pixabay/Alexsander-
  • 379
  • 18
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Tema savjetovanja je: Prijedlog pravilnika o provedbi podmjere 10.2 "Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Prijedlogom pravilnika o provedbi podmjere 10.2 "Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. dodjeljuje se potpora za javnim tijelima za očuvanje i razvoj biljnih i životinjskih genetskih izvora. Cilj savjetovanja je upoznati korisnike s načinom dodjele potpore, uvjetima kao i procedurama provedbe natječaja kako bi se kvalitetno pripremili za natječaje i iskoristili sredstava koja su im na raspolaganju iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Savjetovanje je otvoreno do: 22.1.2018.

Foto: Pixabay/Alexsander-777


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Javno savjetovanje Mjera 10 Ruralni razvoj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).