Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni poziv
  • 03.12.2021. 09:00

Javni poziv: Dodjela sredstava za povećanje oraničnih površina i kultiviranje zemljišta

Na zemljištu će se izvršiti popravak i poboljšanje plodnosti, provođenje protuerozivnih mjera ili melioracije, a provest će se i postupak komasacije, pišu u priopćenju. 

Foto: Depositphotos/antb
  • 217
  • 54
  • 0

Centar za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka raspisao je Javni poziv za raspodjelu sredstava prikupljenih od naknade za pretvaranje poljoprivrednog zemljišta u nepoljoprivredne svrhe za 2021. godinu.

Kako stoji u ovom dokumentu objavljenom na stranicama Centra, osnovni cilj dodjeljivanja sredstava je povećanje oraničnih površina i privođenje zemljišta kulturi, a što će se učiniti kroz mjere osposobljavanja i uređenja onih koja su degradirana, zapuštena, lošije kvalitete ili su neplodna. Na njemu će se, kako navode, izvršiti popravak i poboljšanje plodnosti, provođenje protuerozivnih mjera ili melioracije, a provest će se i postupak komasacije, pišu u priopćenju. 

Pravo na korištenje sredstava mogu ostvariti fizička lica, poduzetnici i pravna lica, koja se bave poljoprivrednom proizvodnjom na ruralnom području grada Banjaluke, uz određene uslove. 

Prijave za dodjelu sredstava potrebno je dostaviti osobno u službene prostorije ovoga Centra i to radnim danom od 8 do 15 sati ili putem pošte na adresu: Vojvode Momčila 10,12 i 16, Banjaluka.

Rok dostave je do 30. decembra 2021. godine, a javni poziv i prateću dokumentaciju možete preuzeti putem ove poveznice


Fotoprilog


Tagovi

Javni poziv Dodjela sredstava Prijava Centar za razvoj poljoprivrede i sela Rok


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]