Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 9
  • 23.04.2017. 16:00

Izmjene natječaja za provedbu podmjere 9.1.

2. izmjene Natječaja za provedbu podmjere 9.1. "Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru", provedba tipa operacije 9.1.1. "Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija".

Foto: Alena Rais
  • 2.349
  • 119
  • 0

Na temelju članka 12. stavaka 1. i 2. Pravilnika o provedbi mjere M09 "Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. (Narodne novine broj 81/2016 i 6/2017) (u daljnjem tekstu: Pravilnik) za provedbu tipa operacije 9.1.1. "Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020., Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje izmjene natječaja za provedbu podmjere 9.1. "Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru", provedba tipa operacije 9.1.1. "Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija".

Mijenja se Prilog III

U Prilogu III Natječaja - Zahtjev za potporu, red 9. Obavezna dokumentacija, iza točke 3. dodaje se nova točka 4. koji glasi:

"4. Računi za izračun prosječne godišnje vrijednosti utržene proizvodnje članova proizvođačke organizacije tri godine prije ulaska u proizvođačku organizaciju sukladno poslovnom planu."

Pojašnjenje: Računi koji su poslani u Ministarstvo poljoprivrede na temelju kojih će se izračunati prosječna godišnja vrijednost utržene proizvodnje članova proizvođačke organizacije biti će dostavljeni Agenciji za plaćanja od strane Ministarstva poljoprivrede.

U ostalim dijelovima Natječaj ostaje neizmijenjen.

Foto: Alena Rais


Tagovi

Mjera 9 Natječaj


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]