Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 13.05.2015. 10:30

Visoke temperature presećiće hladna fronta

U naredom periodu biće toplije vreme sa temperaturama iznad proseka.

Foto: depsitphotos.com
  • 68
  • 2
  • 0

U periodu od 12. do 15. maja prognozira se pretežno sunčano i sve toplije vreme sa temperaturama iznad i znatno iznad višegodišnjeg proseka.

U popodnevnim časovima biće uslova za retku pojavu kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. U petak, 15. maja noću i subotu, 16. maja očekuje se prolazak hladnog fronta praćenog kišom, pljuskovima i grmljavinom i padom temperature za oko 10°C. U nedelju, 17. maja biće promenljivo oblačno, i dalje sveže vreme sa ređom pojavom pljuskova. U periodu od 18. do 20. maja biće uglavnom suvo i sve toplije vreme sa retkom pojavom pljuskova.

Prema prognoziranim vrednostima SPI-1, u narednom 10-dnevnom periodu na većem delu teritorije Srbije biće umerena do ekstremna suša, dok će u delovima severne, severoistočne i istočne Srbije biti normalni uslovi vlažnosti.

Foto: depsitphotos.com


Tagovi

Vremenska prognoza Temperature iznad proseka Hladna fronta Pljuskovi Sunčano vreme

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.