Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 10.05.2023. 09:00

Ovih dana vetrovito, najveći udari u četvrtak i petak

Najjači udari očekuju se u četvrtak i petak, u subotu će doći do kratkotrajnog slabljenja, a u nedelju do ponovnog pojačanja jugoistočnog vetra.

Foto: Depositphotos/nature78
  • 86
  • 23
  • 0

Prema izveštaju Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, danas će tokom jutra na jugu i jugoistoku zemlje biti oblačno, mestimično i sa slabom kišom. Na jugu Banata duvaće jaka košava, povremeno sa olujnim udarima.

Do utorka (16.05.) u košavskom području biće vetrovito. Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine, naročito na jugu Banata i u donjem Podunavlju. Najjači udari očekuju se u četvrtak i petak, u subotu će doći do kratkotrajnog slabljenja, a u nedelju do ponovnog pojačanja jugoistočnog vetra.

U drugoj polovini ove i u prvoj polovini sledeće sedmice (11 - 17.05.) na području Srbije česta pojava kiše, a lokalno se očekuju i kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom.


Tagovi

Vetar Vremenska prognoza RHMZ Kiša Jugoistočni vetar Košava


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...