Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukativni izlet
  • 04.12.2015. 11:00

Međužupanijska suradnja školskih zadrugara

U sklopu međužupanijske suradnje, predstavnici 19 učeničkih zadruga iz okolice Zagreba, posjetili su svoje vršnjake zadrugare u Splitu.

Foto: Zagrebačka županija
  • 83
  • 5
  • 0

U sklopu projekta Međužupanijske suradnje učeničkih zadruga, 38 zadrugara iz 19 učeničkih zadruga s područja Zagrebačke županije, zajedno s voditeljima i predstavnicima spomenute županije, posjetili su Splitsko-dalmatinsku županiju.

Cilj ovoga projekta, koji se provodi već treću godinu, bio je upoznavanje zadrugara s posebnostima drugih hrvatskih županija, usvajanje novih znanja i vještina te stjecanje novih poznanstava i prijateljstava.

Škola domaćin ovogodišnje Međužupanijske suradnje bila je Osnovna škola Mejaši iz Splita koja je za zadrugare Zagrebačke županije organizirala četiri radionice, kao i vođeni obilazak Splita. Također, za vrijeme dvodnevnog posjeta, zadrugari zagrebačake županije posjetili su i OŠ Ostrog u Kaštel Lukšiću te njezin nadaleko poznati Arboretum, u kojem su od stručnjaka doznali zanimljivosti o 1.200 biljnih vrsta.

Foto: Zagrebačka županija


Tagovi

Međužupanijska suradnja Učeničke zadruge Zadrugari Zagrebačka županija Split Splitsko-dalmatinska županija Osnovna škola Mejaši O.Š. Ostrog Kaštel Lukšić Arboretum Biljne vrste


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.