Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Shema školskog voća
  • 06.05.2016. 16:30

Traže se dobavljači voća i povrća za škole

APPRRR je objavila Javni poziv za odabir dostavljača voća i povrća u okviru Sheme školskog voća i povrća.

Foto: marybettiniblank/pixabay.com
  • 1.123
  • 55
  • 0

U cilju poboljšanja prehrambenih navika djece i podizanja svijesti u široj javnosti o značaju zdrave prehrane u njihovom razvoju u osnovnim i srednjim školama, u Republici Hrvatskoj provodi se Shema školskog voća i povrća.

Postupak provedbe propisan je Pravilnikom o provedbi Sheme školskog voća i povrća (NN 40/2016). Agencija za plaćanja će odabrati i odobriti dobavljače (pravne ili fizičke osobe koje će isporučivati voće i povrće školama koje će sudjelovati u Shemi školskog voća i povrća) i isplatiti odobrenim dobavljačima potporu za prihvatljive troškove za voće i povrće franco škola koji su nastali u razdoblju provedbe Sheme školskog voća i povrća u dane održavanja nastave u skladu sa školskim kalendarom.

Isporuka voća i povrća školama

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Javni poziv za odabir dobavljača voća i povrća u okviru Sheme školskog voća i povrća (NN 42/2016). Pravo sudjelovanja na javnom pozivu imaju dobavljači koji su pravne ili fizičke osobe, u sustavu PDV-a, a koje će isporučivati voće i povrće školama koje će sudjelovati u Shemi.

Zainteresirane pravne i fizičke osobe dužne su dostaviti prijavu na javni poziv - popunjeni Zahtjev za odobravanje podnositelja zahtjeva za isporuku voća i povrća iz Priloga II Pravilnika o provedbi Sheme školskog voća (NN 40/2016).

Rok za podnošenje prijava je 20.05.2016. godine. Detaljnije informacije pogledajte ovdje.

Foto: marybettiniblank/pixabay.com


Tagovi

APPRRR Shema školskog voća i povrća Javni poziv Zahtjev Dobavljači


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]