Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 09.10.2014. 10:30

Iskoristite mjeru EK povlačenja voća s tržišta!

APPRRR izdala je Informacije o izvanrednim mjerama u sektoru voća, a koje se odnose na proizvođače mandarina i jabuka

Foto: depositphotos.com
  • 343
  • 14
  • 0

Sudjelovanje u mjeri povlačenja s tržišta, a sukladno Delegiranoj uredbi Komisije (EU) br. 1031/2014 te Pravilniku o utvrđivanju dodatnih privremenih izvanrednih mjera potpore proizvođačima određenog voća i povrća ("Narodne novine" broj 117/2014) proizvođači jabuka i mandarina prijavljuju slanjem obrasca Obavijesti o povlačenju s tržišta na jednu od sljedećih e-mail adresa:

  • veronika.stanisic@apprrr.hr
  • nikolina.marekovic@apprrr.hr
  • ivana.ciciliani@apprrr.hr

ili poštom: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10 000 Zagreb.

Obavijesti se mogu slati do 15. studenog 2014. godine za 10% od ukupnih količina jabuka i mandarina proizvedenih na vlastitom gospodarstvu, a nakon toga, ukoliko se ne utroši kvota dodjeljena za jabuke, koja iznosi 4.050 t jabuka te za mandarine 7.900 t, raspodjela količina ide prema redoslijedu zaprimanja obavijesti.

Molimo proizvođače koji pošalju Obavijest o povlačenju s tržišta da ne poduzimaju daljnje korake, koje u prvom redu uključuju isporuke voća, sve do zaprimanja Obavijesti o utvrđenim prihvatljivim količinama proizvoda od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Upute o sljedećim koracima će biti pravovremeno objavljene na web stranici Agencije.

Obrazac Obavijesti o povlačenju s tržišta te detaljne upute za njegovo popunjavanja možete pronaći u prilogu članka, a sve detaljnije informacije mžete pronaći ovdje ili na broj telefona: 01 6002 810.

Foto: depositphotos.com; kovalvs


Dokumenti


Tagovi

APPRRR Mjere povlačenja s tržišta Proizvođači mandarina i jabuka Obavijest o povlačenju s tržišta Isporuke voća Delegirana uredba Europske Komisije

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]