Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ocjenjivanje vina
  • 27.04.2016. 19:30

Zlatna medalja iz Mađarske za našu graševinu!

Tomislav Došen iz Udruge Vinogradara, vinara i voćara VINO-KAP na ocjenjivanju vina u Mađarskoj osvojio je zlatnu medalju za svoju graševinu!

Foto: Udruga vinogradara, vinara i voćara
  • 461
  • 22
  • 0

Članovi Udruge "Vinogradara, vinara i voćara VINO-KAP" sudjelovali su sa svojim vinima na ocjenjivanju vina u Mađarskoj, u njihovoj vinskoj regiji Balaton u gradu Szolosgyorak.

Na ocjenjivanju vina bilo je 194 uzorka, a Udruga je sudjelovala s njih 32. Unatoč jakoj konkurenciji, graševina Tomislava Došena dobila je najveću ocjenu na natjecanju, i to 18,94 boda. Tomislav je dobio zlatnu medalju te je ujedno i pobjednik ovog ocjenjivanja.

Čak četiri zlata za Udrugu!

Udruga je osvojila četiri zlata, 14 srebra, osam bronci te šest priznanja. Niti jedno vino koje je poslano na ocjenjivanje nije bilo odbačeno, te su ovim natjecanjem kvalitetno i uspješno prezentirali vina kutjevačkog vinogorja u turistički bogatoj regiji Republike Mađarske.

Ovo ocjenjivanje samo je potvrda koliko su napredovali manji vinari u svojoj proizvodnji, kako grožđa, tako i vina. Slijedeći korak Udruge će biti izrada strategije plasmana vina te stvaranje snažnijeg brenda i promocije, prvenstveno na domaćim tržištima.

Foto: Udruga vinogradara, vinara i voćara "VINO-KAP"


Tagovi

Vinari Vinogradari Ocjenjivanje vina Mađarska Udruga Vino-kap


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]