Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Godišnja skupština
  • 27.03.2014. 15:00

Udruga vinogradara i voćara "Stjepan Koydl"

Na godišnjoj skupštini požeške Udruge vinogradara i voćara "Stjepan Koydl" prezentirani su planovi za ovu godinu

Foto: freedigitalphotos.net
  • 321
  • 20
  • 0

U prostorijama gradskog podruma Požege u subotu, 22. ožujka, održana je redovna godišnja skupština Udruge vinogradara i voćara "Stjepan Koydl". Osim izbora radnog predsjedništva, iznesena su izvješća o radu i predstavljeni planovi za nadolazeće razdoblje.

Vinogradare je pozdravio i požeški gradonačelnik Vedran Neferović. "Vi ste čuvari tradicije i zaštitni znak grada Požege. Gradske manifestacije se bez vaše pomoći i vašeg aktivnog pristupa ne bi uspjele realizirati niti bi bile prepoznatljive. Želim vam uspješan rad i realizaciju vaših planova, a moja će vam vrata uvijek biti otvorena", naglasio je gradonačelnik.

Predsjednik Udruge Dinko Vojak iznio je izvješće o radu u prošloj godini te izdvojio neke od manifestacija u kojima je Udruga sudjelovala: projekt Zeleno-plavo i Vincelovo, Festival graševine u Kutjevu, Martinje i brojne druge. Najavljeni su i ovogodišnji planovi, od kojih se posebno može istaknuti projekt strategije očuvanja požeškog vinogorja, a vinogradarima je želja obnoviti i prostor gradskog podruma.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Stjepan Koydl Udruga Vinogradarstvo Voćarstvo Požega Godišnja skupština Dinko Vojak Vedran Neferović


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]